Sparkling forkælelse

Forrige uge var jeg tæt på himlen, hvertfald spa og forkælelses himlen. Jeg var hos favorit Arndal, som i jo nok ved jeg har besøgt flere gange tidligere, også med Molly My.

Denne gang var jeg dog alene og jeg fik den fantastiske SparkLING Facial 🙂

Lige noget for min vintertørre og trætte hud, som vitterligt havde en ny lækker glød med det samme!

Huden blev både peelet og fik fugt, dette er en behandling som jeg bestemt skal prøve igen, hende der behandlede mig fortalte at det var sådan en behandling mange fik inden en bestemt begivenhed, da den netop giver en effekt med det samme.

Så absolut en anbefaling herfra, i kan ligesom også fornemme på billedet hvor afslappende og skønt det var, ik? Og så er jeg vist også nød til at se lidt nærmere på produkter fra LING, for de var bare lækre!

Fra Arndal’s egen hjemmeside:

SparkLING facial er en treat for huden med meget synlig her-og-nu effekt, takket være den fantastiske SparkLING Makeover maske fra Ling.

Behandlingen starter med at huden bliver renset og peelet med ananasenzymer og mandelflager. Derefter påføres Sparkling Makeover Mask, der udnytter carboxy teknologien til øjeblikkeligt at øge hudens udstråling. Ilt lysner, klargør og toner huden. Rosenblade ekstrakt fungerer som en super anti-oxidant, mens næringsrige kildevand hjælper med at forbedre hudteksturen og hydrering. 
Resultatet er en øjeblikkeligt klarere, lysere og mere ungdommelig hud med en flot udstråling. 
Tro mod det sprudlende tema rundes behandlingen af med et glas bobler.

Varighed: 45 minutter

Pris: 750 kr.

Læs mere og book behandling, lige her.

 

Indeholder reklame, da inviteret til behandlingen.

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *