Søndagstanker fra dynen

Marts måned er i fuld gang, solen skinner og jeg ligger under dynen med computeren og (lidt) tømmermænd!

Sådanne tømmermænd to dage i træk, er alt for meget i min alder, men på trods af det, så har det været en dejlig dag, alt den solskin har virkelig gjort noget for mit humør, som altid er lidt tungt og fyldt med savn på tømmermands dage.

Jeg burde jo netop her nyde at jeg har tid til tømmermænd og mig selv, når Molly My ikke er her, men på dage som idag er savner bare altid størst, jeg er nok bare virkelig dårlig til at være træt 😉

I næste uge har jeg fødselsdag, og Molly My som ellers ikke er meget for fridage fra børnehaven, nu der kun er så lidt tid tilbage inden hun stopper har valgt at hun VIL holde en fridag med mig på torsdag, så skal vi hygge os mor!

Selvfølgelig skal vi det, i næste uge bliver faktisk fyldt med hyggelige ting, dels fødselsdagen, men også lørdag hvor vi har Playmobil Playdaten (se mere, lige her) og så er det jo pludselig tid til cruise og påskeferie, som skrevet om i mit marts indlæg, lige her.

Ej, men foråret er altså på vej, på trods af minusgraderne, åh jeg glæder mig.

Bare det at vi har haft solbriller på de sidste par dage, gør så ufattelig meget fint for sindet og energien.

Hver gang jeg viser mine solbriller på en story på Instagram får jeg spørgsmål omkring dem, de er købt sidste år, men kan stadig købes og jeg elsker dem!

De kan findes, lige her.

Og sengetøjet er egentlig Molly My’s, jeg låner det også bare lidt, lidt meget, det er fra Homeyness og findes både i baby, junior og voksen, lige her.

 

Indeholder reklame links.

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Det sengetøj der kigger jeg altså langt efter hver gang det kan anes i baggrunden hos dig 😍. Det er jo så smukt.

    Men prisen 😬😳. Lav lige et samarbejde med dem, der kan give en rabatkode 🤞🏼

    • Det er ikke billigt nej, men det er med liberty og egyptisk bomuld, og det er jo meget dyre metervarer. Det er alle pengene værd og virkelig lækkert! <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *