Forår og sommer i form af den fineste taske

Hjemme igen, efter hvad der har været noget fantastisk dage på Middelhavet, har i fulgt med på Instagram vil i vide at jeg har været på cruise, og det skal jeg nok fortælle meget mere om i næste uge, når jeg har fået varmen igen 🙂

Jeg har fået en del spørgsmål undervejs, selvfølgelig mange cruise relaterede, men også ufattelig mange med spørgsmål på min nye taske, den er fra Karmoshop, og kan købes, lige her.

Den er virkelig fin, og giver lige den der dejlige forårs/sommer stemning på en grå og kold dag, jeg bliver stoppet på gaden og til arrangementer og spurgt hvor den er fra, og nu ved i det altså også 🙂

Udover at være pæn, så er den også virkelig rummelig, og til en meget fin pris på kr. 499, den er fairtrade produceret i Bangladesh, find den og flere andre modeller, lige her.

Kan i li den?

 

I samarbejde med Karmoshop.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *