Alice & Fox konkurrence

— Konkurrencen er SLUT, den heldige vinder blev Anna-Marie på Instagram, der har fået en besked —

Glædelig påske og solskinsdag til jer alle! Hvor har det været dejligt med fridage og hyggetid, hvilket bloggen også har haft præg af, f.eks. fik jeg slet ikke postet endnu en sej solomor igår, så hende får i i stedet næste søndag.

Vi har det ellers godt, vi kom aldrig i sommerhus, men har hygget hjemme og i Humlebæk OG har Gunner på besøg, så behøver vi eller Molly My faktisk ikke mere 🙂

Fordi det er påske og solskin, og navnligt fordi i er så skønne, vil jeg forkæle jer med en påskekonkurrence, en heldig vinder kan shoppe for hele kr. 1.500 af de lækre sager fra Alice & Fox hos Jollyroom, vi har selv en del ting fra Alice & Fox, f.eks. den skønne stol på Molly My’s værelse.

Nedenstående er blot eksempler og et lille udsnit, der er meget meget mere, i kan finde hele udvalget, lige her.

 

For at deltage skal i bare skrive en kommentar til dette indlæg, nemt ik?

Der kan også deltages på Instagram, lige her, men der er kun en enkelt vinder.

Vinderen trækkes allerede på torsdag d. 5/4-2018, så få nu smidt en kommentar afsted, der er så mange lækre sager 🙂

 

 

Konkurrencen er i samarbejde med Jollyroom.dk

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Rigtig god 2.påskedag til du og dine:-)
  Vejret er fint og lunt i dag, så håber I når lidt ud og nyder det,.
  Skønt gavekort og tippy især kender vi vores Mikkel nok til at han vikl synes så godt om:-)
  Hilsner og alt det bedste!

 • Uh, det ville passesom fod i hose til værelsesopdateringsfødselsdagsgave på fredag d. 6/4 til Marius herhjemme.
  Jeg har været forelsket i mange af tingene længe ❤️

 • Hvor er det fint. Ville elske at vinde. Vi flytter i hus om lidt så lidt nyt til mine pigers værelse ville være perfekt :)

 • Dejligt med en skøn påske💖 Vores påske blev lidt ændret, så et lille projekt “mal værelse” blev til den helt store tur. Hader gamle huse😅 Men det er min datters værelse vi har gang i, og det ville være fedt med nogle nye ting til hendes nye storpigeværelse, så vi smider selvfølgelig et lod i puljen.

 • Rigtig god påske her i sidste øjeblik jeres vej også. Vi har også skruet helt ned og skiftevis nydt sne og solskin, det er altså dejligt, og jeg fornemmer, at vi alle har fået så meget mere energi i løbet af den sidste uges tid. Ooog fået smag for at lege ude uden flyverdragter og varme støvler!

 • Rigtig lækker konkurrence 💗. Jeg smider et lod i puljen, i håbet om at vinde lækre sager til min lille datters værelse ❤️🌿💓

 • Lækker konkurrence! :) de har så mange fine ting – særligt er jeg vild med deres skriveborde og tilhørende stole. Frida på 4 år ville elske at få et større skrivebord til alle de kreative aktiviteter :)

 • Det ser helt fantastisk ud, vi har aldrig fået lavet lillesøsters værelse med hendes egne ting, så det ville være en vidunderlig glæde at kunne det:)

 • Det ville være super fantastisk, at vinde – det kommer lige på rette tidspunkt, da vi skal til at lave lidt ol på børnenes værelser ❤️

 • Dét ville jeg elske at vinde! Vi har 5 børn som altid på skift mangler opgraderinger på værelsesfronten:) Jeg krydser fingre!

 • De laver så mange fine ting. Ville elske at pynte vores 2 børns værelser med ting derfra :)

 • Hvor er det fine ting :) Vil glæde min datters skønne veninde, hun har 2 dejlige drenge der vil blive meget glade <3

 • Med 2 dejlige piger som snart har fødselsdag, og en lille baby på vej ville det være fantastisk at vinde lækre sager fra Alice & Fox. Har lige bestilt ventetøj og puslehynde til den lille hjem fra Jollyroom og kan kun anbefale dem 👍Krydser fingre 🌞

 • Jeg vil ELSKE AT VINDE ❤️❤️ bliver tante for 2 gang meget snart, og faster for første gang i maj måned ☺️ Det vil være fantastisk at kunne forkæle alle 3 med nogle lækre ting 👌🏼👌🏼 Min niece vil elske den fine stol, hun er 2 år og elske at se en god film, så en stol vil bringe stor glæde!!
  Håber jeg er heldig

 • I efteråret fik min ældste datter Molly lavet om på hendes værelse. Lillesøster Sally var lidt misundelig. Så nu er det snart hendes tur. Hun fylder fem til sommer og ønsker et lidt mere stor pige værelse med skrivebord mm.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *