Forever Against Animal Testing

Når man modtager en invitation til et blogevent med en vigtigt budskab, og der tilmed også står Molly My og Gunner på invitationen, så siger man fluks ja tak, også selvom det faktisk var på min fødselsdag.

Anledningen var fokus på Body Shop’s vigtige kampagne og budskab omkring “Forever against animal testing” som har været på deres agenda i mange år efterhånden (siden 1989, hvor de lancerede første kampagne).

I 2013 blev der indført et forbud i EU, men der er stadig mange lande i verden der ikke er underlagt dette forbud, og det er noget pjat, for der kan uden problemer og åbenbart også nemmere testes på kunstig hud og kunstig hornhinde, så hvorfor skal de stakkels dyr skal udsættes for test?

Forever Against Animal Testing – Skriv under meget nemt, lige her, det tager to sekunder og det er det, altså ikke noget med at man får en masse mails efterfølgende eller lign.

Der er allerede over 5 millioner der har skrevet under, og målet er 8 millioner eller måske flere, kan vi ikke hjælpe dem lidt på vej her?

Gunner og os alle havde en fest, Gunner specielt pga. alle de lækre godbidder og Molly My navnligt fordi der skulle leges og “hundetrænes”, det var en hyggelig hyggelig eftermiddag, og når det så er med et godt budskab er det endnu bedre ik?

Udover at skrive under på ovenstående link, så vi sammen kan få det forbudt i hele verden, så kan i også være med til at støtte op når der den 6.maj 2018, er Pet-Athon, med en gåtur rundt om søerne, se mere her:

For jer der ikke bor i nærheden af København, vil det også afholdes i flere andre byer, se mere, lige her.

Jeg ville ønske at vi selv kunne deltage, men vi er jo desværre ude og rejse den dag, tag mig gerne på billeder hvis i selv kommer afsted, Molly My vil elske at kunne følge med og se alle de firbenede venner.

Måske vi ligefrem kan få lokket Clara afsted med Gunner, nu vi ikke selv kan 🙂

 

Alle billeder er taget af ByQueenBee

 

 

 

(Visited 22 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Super Initiativ.
    Herhjemme går vi meget op i at produkter ikke skal testes på dyr og derfor køber vi en del hos body-shop.
    Fint at de laver arrangementer med fokus på hunde og børn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *