Playdate, Playmobil nyheder og en rabatkode

Vi havde engang en lille spiseplads i køkkenet, det har vi ikke længere, den er nemlig nu officielt blevet til bordfodbold’s pladsen, i ved jo at vi er typerne der gerne har legetøjet stående fremme, så det indbyder til leg og fantasi hele tiden, men altså måske dette bliver pakket lidt sammen, så vi igen kan spise i køkkenet og ikke ved sofabordet 😉

Playmobil Playdate

Da vi holdte Playmobil Playdate på Islands Brygge forrige weekend, havde jeg slet ikke troet at det nye bordfodbold fra Playmobil ville være sådan et stort hit hos Molly My, mest fordi hun aldrig havde prøvet lign. tidligere, men jeg tog fejl, og det var ikke kun et hit hos hende, alle børn og voksne spillede hele tiden ved de spil der var med til Playdaten, så ja kæmpe hit.

Det ER også sjovt (find det, lige her)

Playdaten var en succes, der var rigtig mange gæster og flere af jer kom også og hilste på, så hyggeligt, vi kommer til at holde en igen til efteråret, det er så skønt at se jeres glæde ved legen og Playmobil også.

Mere om Playdaten og hvilke serier vi legede med, lige her.

Playmobil rabatkode

Til Playdaten delte vi blandt andet en rabatkode ud, og den har jeg også fået lov at dele med jer, den gælder på HELE playmobil.dk og giver 15% rabat indtil d. 24/4-2018.

Playmobil inspiration

I kan altid søge Playmobil inspiration på bloggen, lige her, men er også mere end velkomne til at skrive en besked eller mail, hvis i søger inspiration eller har spørgsmål, vi har jo efterhånden haft en del serier i hænderne.

Hvis jeg sådan skal nævne 3 favorit serier udover bordfodbold spillet, må det vist være;

Akvarium (lige her)

How to Train your dragon (lige her)

Det store prinsesse slot (lige her)

Det kan ændre sig mange gange endnu, der kommer nemlig også nogle spændende serier løbende og senere på året, se f.eks. denne serie med Spirit, lige her, som jeres børn måske kender fra Netflix?

Imens vi er ude og rejse skal Marlon arbejde med en serie for os, mere om det til den tid, der kommer jo helt tiden nye og spændende serier, men trods alt for voldsomt at tage med i kufferten, altså andet end en af rejseæskerne eller lign.

Der er blandt andet også kommet lidt ekstra nyt og sejt SWAT til politi serien, se mere, lige her, som jeg ved at Molly My glæder sig til at vise ham, for nu står det her og pynter på det nye skrivebord, som i så her også kan få et lille smugkig af.

Ps. der er plads til meget Playmobil og leg på det bord, det er knap 4 meter langt!

 

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, som en del af vores ambassadørsamarbejde.

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Sikket et flot spil, jeg er overrasket over hvor meget PlayMobil kan finde på af leg til børnene og barnlige sjæle:-)
    Vi har en lille Mikkel, som sikkert vil elske fodbold.
    Vil lige ønske jer en dejlig weekend:-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *