3 uger!

3 uger! Der er 3 uger til vi rejser, tanken slog mig i morges på vej til børnehaven, at vi om 3 uger på den tid ville sidde ude i lufthavnen med kuffertene tjekket ind og sommerfuglene baskende rundt i maven.

Helt sikkert også med en bolle fra Lagkagehuset og et blad til Molly My i tasken, men ja altså på vej på eventyr 🙂

Vi er slet ikke klar, der skal styr på ALT: Sommertøj, sandaler, kufferter, solcremer, et halvt apotek og alt det andet, men det skal vi nok nå og det meste er også indkøbt eller planlagt i hovedet, jeg mangler bare at få det hele samlet og eksekveret.

I løbet af de næste 3 uger skal Molly My også suge det sidste ud af livet som børnehavepige, der er flere der skal stoppe her nu, da de skal begynde i førskole, så der er planlagt både gallafest for store gruppen, farvelfrokost og meget mere.

Hun glæder sig til det hele, jeg måske mest til den sidste dag er overstået, det bliver altså med meget våde øjne! Men jeg ved at hun er sej og med hende ved min side kan jeg alt, hun ser altid fremad og vender sig ikke tilbage, det kunne jeg godt lære lidt af.

Den lækre jakke er i en del der har spurgt til idag, da hun havde den på i story på Instagram, den er fra Popupshop og møg lækker.

Og så er den tilmed vendbar, så det er en to i en jakke, der er altså ikke det store mærke indeni, som billedet her viser.

Find jakken, lige her.

 

Indeholder reklamelink.

 

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Kan godt forstå du er spændt på det hele, det må være fantastisk at kunne give sin datter sådan en rejse, det giver minder for livet :0)

    Har selv en pige der starter i skole efter ferien og i den forbindelse kunne det være fedt med noget inspiration til skoletasker, penalhuse etc…..hvis der er altså er tid inden rejsen ;0)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *