Hvorfor har du ikke blogget i 5 dage, Michala?

Hvorfor har du ikke blogget i 5 dage, Michala?

Det blev jeg spurgt i morges, sådan i god mening, men også spurgt en anelse bekymrende, fordi det plejer du jo at gøre?

Og ja, det gør jeg egentlig nok, grunden er ikke så sort/hvid, men nok mere at mine tanker og energi ligger flere andre steder lige nu, og blog skal (i min verden) være lyst betonet og ikke noget der gøres fordi “man skal” 🙂

Ikke noget farligt eller alvorligt, jeg og vi er helt okay! Blot for at slå det fast, jeg tror bare det har været naturligt for mig at bruge min energi på at mentalt komme ned i gear til rejsen og så er der også en masse “småting” der skal styr på i den forbindelse, i ved visum, solcreme, vaccinationer, kuffertpakning og alt det andet.

Ligesom jeg har haft behov for at bruge min tid sammen med nye og gamle bekendskaber, venner og familie, sådan ala vi skal lige nå at ses inden i rejser agtigt – 2 måneder er lang tid, men vi kommer jo altså hjem igen 🙂

Jeg ved endnu ikke hvor meget jeg kommer til at blogge dernede fra, det bliver nok mest på Instagram i form af billeder og små film på story, så følger i ikke med der, vil jeg anbefale jer at gøre det, altså hvis i vil med på vores eventyr 🙂

Find min Instagram profil, lige her.

Den 1. maj og 2 måneder frem, flyver vi ud på eventyr og planerne er stadig Borneo, Java, Gili, Bali og Thailand, vi glæder os! 🙂

 

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Har selv været alle stederne i skal besøge – det er bare at glæde sig. Men 2 måneder er ikke lang tid, så lad blog være blog og vær til stede lige midt i det hele uden mobilen som forstyrrende element. På en cykelferie på Rallarvegen i Norge for nogle år siden gik mit kamera i stykker, jeg var grædefærdig da det er et smukt sted og jeg har næsten ingen billeder derfra. Men til gengæld er det den ferie i nyere tid jeg har flest minder og indre billeder af. Bare et lille pip fra mig med ønske om en fantastisk, intens, givende, minderig og helt igennem vidunderlig rejse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *