Skolebarn og dermed snart madpakketid for os

Annonce for Vel’smurt Kyllinge Spread fra 3-Stjernet

Til august er Molly My en skolepige, altså en rigtig skolepige, det er jo helt tosset at tænke på, når det er sagt så er hun mega klar og glæder sig rigtig rigtig meget.

Hun har altid i både vuggestue og børnehave fået mad, så vi har aldrig før skulle tænke på madpakker, men det kommer jo så nu med skolen, og vist op til flere madpakker kan jeg forstå på mine veninder med skolebørn. De skal have både til formiddagspause, frokost og eftermiddag?

Ærligt, så vil Molly My finde en leverpostej med agurk enormt eksotisk, netop fordi hun aldrig har fået madpakker og dermed syntes det er enormt spændende bare i sig selv.

Men jeg kender hende, det lille madøre, hun vil også gerne have noget mere lækkert, hvertfald efter de første par dage, når nyhedsværdien er forsvundet ved det faktum at der er en madkasse i skoletasken.

Kom gerne med forslag til madpakker, man vil jo gerne lave det lidt hyggeligt ik?

Vi har den sidste tid været rigtig glade for det nye Vel’smurt Kyllinge Spread fra 3-Stjernet, som kan bruges på et utal af måder, og som helt sikkert også vil blive en oplagt løsning til madpakkerne, både på brød, i wraps, som dip og stegt på panden.

Se mere, lige her.

Det er en spread, altså et smørepålæg om man vil, med kylling og kikærter som hovedingredienser, og dermed ret genialt hjemme hos os, hvor vi elsker humus, det har nemlig lidt samme konsistens, og muligheder, er lige til at smøre på brødet.

Det findes i to varianter med ramsløg og hvidløg eller med soltørret tomat. Vores favorit er den grønne udgave med ramsløg og hvidløg, men begge smager godt.

Det er som nævnt lavet af kyllingebryst og kikærter og har derfor også et højt proteinindhold.

Det kan købes i Bilka, Føtex, Kvickly, SuperBrugsen, ABC Lavpris – Vejledende udsalgspris kr. 17,95.

Her lidt inspiration, hvis i også vil prøve det hjemme til frokost eller i madpakkerne. Ps. det smager altså også godt “bare” på en skive knækbrød.

På ristet brød med henholdsvis avokado, pesto, rød peberfrugt og lidt basilkum.

Eller igen på ristet brød med salat, tomat, syltede rødløg (opskift, lige her) og lidt frisk basilikum, det smager altså bare lækkert.

Som dip med grøntsagsstænger, her med gulerod, peberfrugt, agurk og selleri, en lækker og mættende snack, som også vil være god i madpakken, så er det jo bare en lille bøtte med spread.

Molly My elsker alt man kan “dippe” og dermed også denne udgave.

Spidskåls wrap med salat, tomat, agurk, avokado, syltede rødløg, pesto og dressing og så selvfølgelig spread.

Her har jeg stegt det på panden i lidt god olie, så de blev til en form for falafler, første gang lavede jeg bare kugler direkte fra bøtten og på panden, og de blev gode men ikke så faste.

Så anden gang rørte jeg det lige op med lidt havregryn inden jeg stegte dem og så fik de mere bid.

Denne servering er nok lidt optimistisk nok til madpakken, men i et pitabrød ville det fungere godt, eller bare som os til aftensmaden, alt skal jo heller ikke handle om madpakker, selvom de fylder lidt hos os for tiden.

Som sagt, kom gerne med gode madpakke ideer og fif, vi modtager med kyshånd hvad end det er med spread eller ej.

 

Betalt samarbejde med Vel’smurt Kyllinge Spread fra 3-Stjernet

Men alle holdninger er selvfølgelig vores egne

 

 

(Visited 33 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *