Inspiration til skoletaskerne mm.

Dette indlæg har jeg ladet vente lidt på sig, forstået på den måde at i efterhånden er en del, der har har spurgt på skoletaske inspiration og hvilken vi har tænkt os til Molly My mm.

Jeg har simpelthen ville vente til jeg fik billeder af og links på Molly My’s skoletaske, det er næsten lykkedes nu, så nu får i indlægget sammen med en masse anden inspiration, måske nogle af jeres børn allerede skal starte i noget førskole i næste uge? Eller er det først til august som med os?

Molly My har valgt denne spøgelses taske fra tyske Lässig, der er endnu ingen steder jeg kan linke til, men nærmeste forhandler kan oplyses, lige her hos Andemorsverden.

Vi har en mindre rygsæk fra Lässig, som har fuld refleks effekt når der kommer lys på, og Molly My elsker den, derfor var det kærlighed ved første blik da vi så billeder af denne fra en messe, hun har valgt den sorte/blå udgave, og her er alle spøgelserne reflekser.

Det med skoletaske er en kæmpe ting for hende, så er man en rigtig skolepige, hun elsker at kigge i Marlon’s skoletaske, penalhus mm. når vi har hentet ham, og så er det meget vigtigt (åbenbart) at taske, penalhus osv passer sammen, så det er heldigt at spøgelsesserien indeholder det hele 🙂

I kan se det hele på Lässig’s egen hjemmeside, lige her.

Kan i li den?

Vi har ikke haft præcis denne taske i hænderne, men jeg tør godt sig ja, da jeg kender kvaliteten og den ergonomisk pasform fra vores anden rygsæk og ved at det er tip top.

Skoletaske til skolestart

Her lidt anden inspiration fundet på forskellige shops, jeg syntes generelt der er et ret stort og lækkert udvalg, også selvom det måske ikke lige er med Elsa, Star Wars, eller lign på 😉

// 1. Jeva flower power // 2. Rosa Herschel // 3. Space Ergobag //

// 4. Prikket Herschel // 5. Lilla Jeva // 6. Rustrød Herschel //

// 7. Palme Herschel // 8. Heste Jeva // 9. Mermaid Ergobag //

 

Der er mange flere tasker, penalhuse mm, lige her og lige her.

 

Har i fået købt eller har i udkig på en bestemt model, så del gerne i en kommentar, måske andre kan få inspiration 🙂

 

Indeholder reklamelinks.

 

 

(Visited 38 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *