God veninder og feriehus til store og små

Indlægget skal egentlig handle om en nye serie fra Playmobil, men se lige først de to unge damer! Ej, men så skønne de er, og er jo faktisk 2 x Playmobil Ambassadør i år, Molly My og Elin er blevet rigtig fine veninder.

Og det gode er jo at vi nu kun bor en kort cykeltur fra hinanden, det har vi udnyttet godt og skal bestemt fortsætte når vi er hjemme fra rejsen igen.

Det sjove er at de næsten altid leger med Playmobil sammen, hvad end de er her eller der, og det er jo ret fjollet når de begge har virkelig meget Playmobil til rådighed, og måske burde lege med noget “nyt” når de er hjemme hos hinanden.

Men det gør de ikke, nej nej fuld gang i Playmobilen, og det kendetegner dem måske meget godt som ambassadører, de kan simpelthen ikke lade vær 🙂

Den nye serie de senest har leget med er, Playmobil Summer Villa (lige her) og den giver ret meget associationer til et sommerhus i det franske eller italienske, syntes jeg, for Molly My og Elin er det nok mere bare et hus, men et skønt et af slagsen.

Udover selvehuset, som er indrettet med møbler og tilbehør er der også en hel legeplads med rutschebane, en pool, en vandcykel (det er derfor Molly My nedenfor har gang i en stor skål, den skulle jo i vand!) en isvogn og meget meget mere.

Serien koster fra kr. 48 til kr. 577, så rigtig fine priser 🙂

Ser den ikke skøn ud? Der er altså til mange timers sjov og leg i den, specielt som her med en god ven. Jeg sad og overhørte dem i legen og Elin siger:

Hov Hov Hov du skulle have de andre på, hvad har jeg lige sagt til dig?

Hun var vist en streng mor i legen, og barnet var her Molly My, der ikke havde taget de rigtige svømmevinger på 🙂

Legen ligger på min Instagram, hvor jeg under min profil har lavet et fastlåst punkt der hedder Playmobil, der vil jeg løbende gemme lidt sjovt…..

Find hele serien, lige her.

 

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, som en del af vores ambassadørsamarbejde.

 

(Visited 33 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *