Vores rejseplaner er ændret, når det ikke helt går som planlagt…..

Igår skulle vi med toget fra Bandung til Banjar, en togtur på på 3,5 time, vi tog afsted med vores håndbagage (resten kom med vores guide og chauffør), en ipad med lidt underholdning og vand + snacks til turen, sagt med andre ord så var vi helt klar 🙂

Desværre så blev Molly My syg kort tid efter vi kom afsted og kastede op, kastede op non stop, når hun ikke kastede op sov hun, toget var køligt og hun havde pude og dyne, altså indtil der også blev kastet op på det…..

Meningen var så at vores chauffør og guide skulle mødes os i Banjar, og så skulle vi følges resten af vejen med dem, men det stod mig hurtigt meget klar at Molly My IKKE skulle ud i en varm bil og ret stressende kørsel med speeden op og brems hele tiden, det ville absolut ikke gøre noget godt for hendes tilstand.

Så via Whats App’en var jeg løbende i dialog med vores guide og hans chef, og vi besluttede os for at blive i toget, faktisk i 4 timer mere end planlagt, altså tæt på 8 timer ialt, så vi kunne komme direkte til Jogyakarta, hvor vi så kunne blive i 3 dage og Molly My kunne få fuldstændig ro.

Togbilletten blev derfor lavet om, og vi blev på sædet, jeg siddende på kanten, så Molly My kunne ligge ned og sove, hun sagde ikke et ord, kun en lyd når hun skulle kaste op og have endnu en pose, alt kom op igen, selv den mindste lille bitte tår vand, så vi stoppede også med det.

Det betød så også at vores planer i Pangandaran med besøg i National Park og efterfølgende templer og besøg til Borobudur og sultan Palace måtte aflyses, det er møg ærgeligt, men hun har brug for ro og afslapning og ikke en masse transport og skift.

Sådan er det, man kan jo ikke selv bestemme over sådan en situation, “heldigvis” tror jeg bare det har været en madforgiftning eller bakterie af en art, for her 24 timer efter er hun i bedring, hun kaster ikke længere op og har også både spist og drukket en lille bitte smule.

Men sikke dag en omgang, jeg skal være ærlig og sige at jeg var liiiiidt presset igår og følte mig noget alene, ingen i toget hjalp os, men kiggede bare mærkeligt på en desperat mor og en meget medtaget barn :-/

Nu da vi så har fået ekstra dage i Jogyakarta er jeg ved at lave lidt små planer for vores dage her, sådan lidt små ture med oplevelser, med indlagt tid til afslapning, hvis der bliver behov for det, noget siger mig at det nemlig vil tage nogle dage at komme 100% ovenpå igen.

Sådan er det vist bare, når det ikke helt går som planlagt….

 

I kan se resten af vores rejseprogram, lige her. Og meget mere om rejser til Bali & Indonesien, lige her.

Og husk også at der på min Instagram profil ligger punkter fast med stories under menuen, med de forskellige steder vi har besøgt, så kan i også få lidt små film og glimt den vej.

 

Markeret som reklame, da jeg har lavet samarbejde med Yaneeda.

Og har fået en mindre rabat på rejsen, langt størstedelen har jeg dog selv betalt.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *