Hilsen fra Marlon

Dagens højdepunkt idag, må for Molly My være Facetime stund med Marlon! For mig måske mest bare at se hendes glæde og lykke i øjnene, man kan leve længe på sådan 5 minutter og glemme alt om savn og lang afstand!

Igår blev der Facetimet med Gunse og det havde præcis samme effekt, med Gunse selvfølgelig lidt mere stille og roligt, med Marlon blev der lavet ansigter, grinet og smilet stort :-)

Måske i kan huske at Marlon skal hjælpe os med vores Playmobil arbejde, imens vi er ude og rejse?

Han har nu leget med og vurderet den nye ‘The Explores” serie og udefra hans billeder og tekst, kan vi vist kun sige at den er et hit og godkendt.

Så meget at Molly My nu har kigget lidt på billederne og tænkt at hun gerne selv også ville have leget med den serie, men det må så blive når vi er hjemme igen og Marlon skal besøges :-)

Marlon siger:

Der er mange forskellige dinosaurer og både, biler, helikopter og motorcykel med i serien, de bruges til at forfølge de farligste af dem, det er i følge Marlon dem med tænder, der er de farlige. Så skal man kan fange dem og gøre stuen sikker igen.

Der er også en lille lommelygte med i serien, der når man lyser på nogle særlige ting, kan gør dem selvlysene, det er da ret sejt ik?

Vi syntes også det er ret skønt at Marlon dels leger i nattøj (100% i vores ånd med nattøjsdage) og at han har taget hans hund Balloo med i legen, Playmobil er jo for alle, store og små, fire eller to ben ;-)

 

Playmobil har også lavet en lille film til serien, lige her:

Hele ‘The Explorer’ serien indeholder 6 æsker, med priser fra kr. 524 til kr. 89, og kan købes, lige her.

 

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, som en del af vores ambassadørsamarbejde.

Denne gang blot med Marlon i rollen.

 

(Visited 29 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *