20% hos Boozt, på både nyheder og udsalg

Det bliver jo mest til ferieindlæg herfra, og ikke så mange shoppeindlæg mm. Men idag har Boozt 20% på nærmest hele butikken, inkl. udsalg, så måtte altså lige deles, det var lidt for godt til at være sandt ik?

Og minsandten om de unge dames tøj ikke også er at finde derinde, vi shopper jo en meget meget stor del af vores begges garderobe hos Boozt, de har kæmpe udvalg, fri fragt + retur, så det er bare så nemt :-)

T-shirt fra Little Marc Jacobs er faktisk allerede med 50% og så er der jo så yderligere 20% at få, find den, lige her, bukserne er fra The New, det de blødeste jeg har (citat Molly My), finde dem, lige her og så sandalerne fra Angulus som der selvfølgelig også er 20% på, find dem, lige her :-)

Meget mere Angulus, lige her. f.eks. også vinterstøvler med rigtig meget rabat, hvis i tør købe forud, alt Angulus, lige her.

Jeg satser som altid lidt i størrelser og køber forud, eksempelvis er Molly My’s t-shirt fra sidste sæson, og jeg har også købt den på udsalg tilbage i januar, men den er stadig skøn.

Og med vores kærlighed til Little Marc Jacobs tøjet, ja så bliver det altså altid købt på udsalg ;-) Find alt Little Marc Jacobs, lige her.

Ligesom vi også oftes køber Zadig & Voltaire og Little Remix, altså de lidt dyre mærker…. Til mig selv kigger jeg altid ind på Ganni, Custommade og Stine Goya, hvad der er sparet er jo tjent ik?

Kom til hele udvalget, lige her og brug koden WOW20 ved køb over kr. 899.

Happy shopping, vi selv springer over i denne omgang, giver vist ikke så meget mening når vi først er hjemme om over 1 måned til at hente pakken, men der var nu mange ting jeg gerne ville komme i kurven ;-)

 

Indeholder reklamelinks.

 

(Visited 53 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *