Opstart af en ny “skolepige garderobe”

Det skal være sejt mor! Skolepige sejt…. Og derfor siger vi farvel til de fine liberty sager og “yndige” kjoler, nogle kjoler går stadig, hvis ikke de er for fine, men ellers er det altså bukser der er sejt.

Ærligt, så syntes jeg det er lidt trist, specielt med henblik på ret meget af det tøj der er i klædeskabet der hjemme, men jeg gider ikke have konflikter omkring påklædning, slet ikke når vi skal til at afsted i skole.

Så hellere sørge for at det der er i skabet, rent faktisk er noget hun gerne vil have på, så ja der kommer nok snart en del på min lille Instagram shop igen, ligesom vi så er ved at opbygge en seje skolepige garderobe lige nu :-)

Ovenstående outfit er godkendt! En sej t-shirt fra The New og shorts købt på Bali, lur mig om hun ikke også tropper op i noget lign. på første skoledage, det kunne ligne hende.

Vi er altså derfor ved at klikke hjem, noget der både er godkendt af hende og jer, for altså der er også grænser for hvad jeg giver lov til, hun er jo stadig et barn. Ikke at hun vælger noget meget voksen agtigt, men vi holder alligevel lidt igen med hullede cowboy bukser og læderjakker, selvom hun syntes det er meget sejt ;-)

Mærker som heldigvis stadig er godkendt hos hende er f.eks. The New, Little Remix og Zadig & Voltaire, heldigt at vi allerede har en del af det i skabet.

Og så mixer vi det med lidt billigere ting fra f.eks. Esprit, Name it osv, er det mon kun hjemme hos os, at der er en helt klar holdning til påklædningen?

Det er åbenbart vigtigt det med at snart være skolepige, så jeg lader hende, så længe hun stadig har okay stil (efter min smag) så går det hele nok ;-)

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *