Rejsen var bare for lang for Molly My

 

Hjemme! Home sweet home og s√• alligevel ikke helt ūüôā Vi er nemlig i Humleb√¶k hos mine for√¶ldre i denne weekend, og tager i morgen direkte til sommerhusland med elskede Gunse.

S√• f√łrst rigtig rigtig hjemme i Hellerup igen efter et par uger, for Molly My betyder det dog ikke noget, vigtigste er at vi er hjemme igen.

Vi har haft en fantastisk rejse, virkelig fantastisk på oplevelser, nærvær og afslapning, jeg kunne sagtens have taget en måned mere, men det har været for lang tid for Molly My. Savnet har været for stort!

Efter en m√•neds tid begyndte hun at savne Gunse rigtig rigtig meget, og var ked af det. Savnet er der jo altid, men her blev det ekstra forst√¶rket af alle de hjeml√łse hunde vi m√łdte omkring p√• Bali, hun s√• Gunse savnet i dem alle.

Hendes hjerte banker for dyr, hunde og mest Gunse, og det var rigtig svært!

Hver gang vi m√łdte en hund gjorde det ondt i maven, tror du den har et godt liv, mor?

Er den ensom? Gammel, sulten osv..

Det med gammel fyldte også en del, for hun ved godt at Gunse også er gammel, det taler vi om, så det ikke kommer som et chok for hende og jeg ved godt at nærmest for flere år siden talte om det (i dette indlæg) men vi må være realistiske, der er jo ikke mange år tilbage.

Dog beroligede jeg hende og sagde at Gunse havde det godt, for det har hun (sagde Clara) og at de skulle hygge meget n√•r vi kom hjem igen og s√• Facetimede de og det hele gik alligevel, som hun sad der og sagde 10 gange, Gunse jeg elsker dig, jeg elsker dig! Gunse fattede ikke s√• meget, men for hende bet√łd det meget at f√• det sagt, ogs√• selvom der ikke kom et svar tilbage.

Jeg m√• indr√łmme at jeg faktisk alvorligt et par gange overvejede om vi skulle forkorte rejsen. Men jeg holdte fast, da jeg godt vidste at hun var okay, det er okay at savne talte vi en del om. Og med savn siger jeg altid at hun skal huske p√•, at hun s√• bliver ekstra glad n√•r man s√• ses.

Helt ærligt så er der kommet så mange andre gode ting ud af denne rejse for hende, udviklende ting både personligt og menneskeligt, hun er blevet modig og sej i vandet, hun har fået nye venskaber på kryds af sprog, alder og religion, hun har lært lidt engelsk og så er hun blevet 100% klar til skolestart, det var hun nok også inden, men nu glæder hun sig også rigtig meget.

Vi er hjemme og n√•r hun bliver spurgt har det v√¶ret en god rejse, aller bedst siger hun har v√¶ret Borneo og Bali, Borneo siger nok sig selv pga. naturen og aberne og Borneo var fordi vi m√łdte en elefant der hed Molly, og s√• har vi alts√• nu 1,5 m√•ned med sommerferie i DK inden skolestart medio august ūüôā

Tak fordi i har fulgt med undervejs ‚̧ԳŹ

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *