Tænk at man kan savne at lave mad!?

 

Sponsoreret af Coop

Molly My var syg den en dag på Gili T, ikke noget meget alvorligt, men alligevel en hel dag med høj feber, så hun sov bare. Da hun begyndte at vågne op igen, og bad om varm havregrød eller en leverpostejmad, så vidste jeg, at hun var ved at være frisk igen 🙂

Desværre kunne jeg jo hverken hjælpe hende med det ene eller andet, så det endte vist med en mangojuice og nogle stegte ris….

Jeg elsker at rejse, elsker at spise lækker lokal mad, men hold nu op, 2 måneder er lang tid med flere daglige restaurantbesøg!

Det at kunne åbne et køleskab og snuppe en mad, ej hvor har vi savnet det, den der helt enkle, med enormt lækre oste eller leverpostejmad – eller bare det selv at lave aftensmad.

Den ene nat i Thailand drømte jeg om broccoli, kan ikke huske sammenhængen, men vågnede op og tænkte, ej hvor jeg glæder mig til at komme hjem og lave mad.

Så da vi nærmede os den sidste uge, og jeg klikkede ind på Coop og kiggede på måltidskasserne, ja så begyndte jeg faktisk at glæde mig til at komme hjem. Selvom jeg har savnet at lave mad, så må vi hellere starte lidt let ud, der er nemlig stadig ret vild jetlag, det tager lidt tid at regulere tiden efter sådan en lang rejse, hvert fald for os.

Da måltidskassen var valgt, i øvrigt ’Den børnevenlige’ lige her, så begyndte vi at komme, ja leverpostej, havregryn, koldskål, ost, SALTET smør (hvad sker der for det usaltede smør i udlandet?), oliven, jordbær og mange andre lækkerier i kurven. Det er lige præcis dér, jeg synes, at Coop.dk MAD er ekstra smart. Udover lækre, nemme og velsmagende måltidskasser, så kan man også bestille alle de andre dagligvarer med til levering (endda uden at leveringen koster ekstra) J

Og så endda med levering lige op til sommerhusland, fan med fan på!

Øverste billede er vores aftensmad fra igår, og koldskålen fra eftermiddagsmad, så lækkert med frisk dansk mad igen 🙂

Det er nu anden gang, vi prøver levering af måltidskasserog dagligvarer fra Coop.dk MAD, og det holder bare. Gode friske varer og masser af mad.

Jer der fulgte med inden vores rejse, så måske at der var rigeligt med mad, vi bestiller til 2 personer, men der er altid til en gæst eller rester dagen efter.

Her lidt billeder fra vores sidste levering, ligesom I kan se mere på min Instagram, hvor jeg har lavet et højdepunkt der hedder ’food’, der kommer mere senere idag 🙂

Er du også fristet til at prøve Måltidskassen fra Coop? Så brug koden bastabum50og få 50 kr. i rabat på din første levering (gælder indtil d. 30.09.2018). Der er 4 forskellige måltidskasser at vælge mellem.

Indlægget er sponsoreret af Coop.

(Visited 53 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *