Lige dele savn (på forhånd) og glæde

 

Molly My er sendt afsted til første omgang “ferie” hos sin far, helt som planlagt og med i øvrigt glædefølelse fra både hende og jeg 🙂

Hende fordi hun naturligt, har savnet ham imens vi har været ude og rejse og jeg fordi, jeg har savnet alenetid. 2 måneders non stop mortid, er længe, sådan ret længe…..

Men det har også været enormt givende og fantastisk nærværende at være “bare os to”, i aften står den på vin, drinks og venindetid, i morgen når jeg vågner med tømmermænd, står den 100% på savn!

Alt andet ville være mærkelig efter mere end 2 måneders kvalitetstid, men det er okay at savne og nu er hun altså sendt afsted…..

Den næste uge vil jeg fylde op med gode mennesker og hyggestunder indtil hun er hjemme igen, det føles næste som første gang jeg skulle have alene weekend for snart 2 år siden, og den gang gjorde det virkelig ondt! Jeg satser på at denne uge går lidt bedre, det er trods alt sundt for alle partner med lidt tid fra hinanden ❤️

Ps. verdens måske lækreste weekendtaske er fra Konge Sløjd, lige her og ja Kaninus kender i vist? Find den og alle vennerne fra Jellycat, lige her.

 

Indeholder reklamelinks.

 

(Visited 47 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *