6,5 år idag!

 

Vi begyndte på det for et par år siden, det med at “fejre” de halve fødselsdage. Det kom sådan ret naturligt, da det fyldte en del for Molly My, det med at blive et halvt år mere. Og idag fylder hun altså 6,5 år, store pige!

Når jeg siger fejre, så er det ikke noget med stor fest osv, men et tillykke og en gave eller to det får hun altså af mig, hun er ved sin far i denne uge, så jeg måtte nøjes med at Facetime i morges og så ligger der et par gaver til hun kommer hjem :-)

De er pakket ind, så kan af gode grunde ikke vise dem, men kan afsløre at det er fra den nye dyrelæge serie fra Our Generation, og jeg ved at hun bliver vildt glad! Hun elsker dyr, og vil jo være dyrelæge (eller rockstjerne) når hun bliver voksen, så det var oplagt.

Jeg er startet med at købe nogle af dyrerne, hvis de bliver et stort hit må næste køb være selve dyrelægen, hun er helt pjattet med hendes isbil (se mere, lige her) og har leget rigtig meget med den siden hun fik den i januar, så ja det ender nok også med dyrelægen.

Find alt i serien, lige her.

Fejrer i også de halve fødselsdage?

Jeg savner hende, sådan ret meget, men nok naturligt efter mere end 2 måneders tid sammen non stop, og har brugt dagen på at tænke over hvor meget der er sket det sidste år, både med hende og os og hele den udvikling der er sket fra 5,5 til 6,5 år, det er en del. Heldigvis mest postivt….

Molly My’s t-shirt er fra Mango Kids og denim shorts fra The New.

 

Indeholder reklame links.

 

 

(Visited 145 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *