“Morferien” startede med en lur

Molly My er hos far i denne uge (8 dage ialt) de skal alt muligt spændende i det jyske, og hun har glædet sig rigtig meget, og talt meget om at de skal sove i telt, faktisk nåede vi kun at have knap 5 dage sammen denne gang, inden hun skulle afsted igen.

Sådan er det når det er ferietid og det hele skal gå op, og på de 5 dage skulle hun også nå at se en masse savnede venner, som hun selv sagde, men mor vi to sover jo sammen :-) Hvilket også er rigtigt, pånær lige de 2 dage hun havde venner sovende, skidt pyt hun var glad og havde/har det dejligt!

Dejligt at være hjemme, dejligt at se både far og vennerne igen, mor her savner ret meget. Det er en ret stor kontrast at være sammen 2 måneder non stop, til så ikke at være sammen, men som altid forsøger jeg at fylde dagene med både praktiske og hyggelige ting.

Praktiske er typisk sådanne oprydnings ting og mindre lejligheds projekter og de hyggelige er med veninder/venner, små dates og gerne en flaske rosé eller to ;-)

Denne omgang “morferie” startede med en lur igår på knap 3 timer, meget sjældent at jeg sover middagslur, og med god grund, for jeg kunne så selvfølgelig ikke sove i nat…. Senere idag skal jeg med min gode gode veninde Pil til Musik i Lejet, det glæder jeg mig meget til og i næste uge skal jeg se min far, som jeg ikke har set siden vi rejste og op og besøge Clara og Gunse i sommerhusland, jo jo fyldt op med gode aftaler.

Af praktiske stod der egentlig et Ikea besøg i planerne og maling af en væg, men ærligt så når jeg det nok ikke, og skidt pyt, det render jo ingen steder.

En ting som jeg dog skal nå, er sortering af både Molly My’s og nyt klædeskab og i hjemmet generelt, dels til min Instagramshop (lige her), men også til et loppemarked senere på året, jeg/vi har brug for lidt mindre ting omkring os.

Molly My har faktisk selv sagt at vi også skal rydde lidt op i hendes Playmobil, men fair skal være fair, så har hun også enormt meget, og noget skal altså gøre nogle andre børn glade. Så hun får mere overblik til at lege med favorit serierne.

Kan i have en dejlig weekend/ferie eller hvad i nu går i møde :-)

 

Solskikkerne er netop købt i Netto til bare 20 kr, blot et lille tip, hvis i også vil have lidt ekstra sommer i stuerne.

 

(Visited 167 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Det er så svært at undvære sit barn, når de (selvfølgelig) også skal på ferie med den anden forældre. Jeg sendte i går min datter på 3 ugers ferie hos sin far, suk. Jeg ved hun har det godt, men det er godt nok længe.

    • Ja, 3 uger er meget længe :-/ Men enig, men dejligt hun har det godt. Jeg Facetimer løbende med Molly My, og hun har det også dejligt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *