Grøntsagstærte med pesto

En tærte, perfekt restemad, og denne gang også med en god portion pesto, da jeg havde en del af det i køleskabet.

Det er første gang jeg har lavet med pesto i æggene, men det blev virkelig lækkert, så vil jeg dele det med jer også.

Tærtedejen er den hurtige færdigekøbte, men vil i selv lave bunden er en nem opskrift på den (lige her). Det hele er mere eller mindre “tøm grøntskuffen” men jeg har brugt følgende:

Tærtebund

6 æg

1/2 dl mælk eller fløde

1 store spsk pesto

Salt + Peber

Forårsløg

Asparges

Broccoli

Portobello svampe

Jeg kan godt li at stege grøntsagerne i lidt god olie på en pande, inden de kommer i tærten, bare så de lige får lidt smag, dvs. en 3-5 minutter i olie + lidt salt og peber.

Derefter fordeles de i tærtedejen og over hældes æg som er pisket sammen med mælk/fløde, pesto, salt og peber.

Bag i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter, hold øje, ikke alle ovne er ens :-)

 

Smager lækkert med lidt salat til, og faktisk syntes jeg også at et stykke kold tærte næste dag kan være ganske lækkert, så også god til madpakken.

 

(Visited 67 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *