Nem panna cotta med frisk frugt

Verdens nemmeste dessert, sådan måske næstefter is, er i min verden panna cotta, og så smager det altså fantastisk, hvis det er lavet med en god vanilje og så enten lidt frisk frugt eller frugtpure på toppen.

Det bedste er næsten også at de kan laves dagen før, så perfekt gæstemad 🙂

Ingredienser til 4 personer:

1/2 liter piskefløde

1 dl sukker

1 god vaniljestang

4 blade husblas

Fremgangsmåde:

Kom husblas i koldt vand og lad det stå.

Varm fløde, sukker og vaniljepulver op, indtil sukker er smeltet, det skal ikke koge, tag husblas op af vandet og kom i den varme væske, rør til det er opløst.

Hæld på glas og sæt på køl, efter cirka 1,5-2 timer vil den være færdig til at spise, pynt med frugt, chokolade eller spis den som den er.

 

 

(Visited 85 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *