De Utrolige 2 og vores første IMAX oplevelse

Reklame for CinemaxX

Søndagen startede idag ekstra tidligt, faktisk med et vækkeur, det er længe siden vi har hørt lyden af et sådan, men anledningen var helt skøn, så det gik bestemt an.

Vi har nemlig teamet op med CinemaxX, og vil det næste halve år se en masse gode film, ikke noget sådan specielt nyt i det, vi elsker jo (som i nok ved) at gå i biografen og Molly My havde også hendes biograf debut da hun var under 2 år, siden har vi set mange film og nyder det altid, film skal bare helst ses i biografen :-)

Aftalen med CinemaxX er meget fri, og uden krav, hvilket gør at vi helt selv vælger hvilke film vi vil se og hvordan vi ellers vil fortælle om dem, så jeg tænker at det bliver noget med at vi fortæller om de specielt gode herinde, i plejer at syntes godt om en lille anmeldelse, når vi tidligere har gjort det.

Vil i både høre om børne/familie film og voksen film eller er det kun dem hvor i kan have børn med der er interessanter? 

Idag var dels ret spændende da vi skulle se ‘De Utrolige 2‘, vi elsker Pixar og hele deres univers, og denne film skuffer altså absolut heller ikke.

Det var så skønt at gense Familien Utrolig, som står foran nye og spændende udfordringer, kan eller kan de ikke være superhelte mere? En både spændende og sjov handling, som (selvfølgelig) ender med at de klarer det hele på bedste superhelte facon.

En klar anbefaling herfra, og til jer der vil vide lidt mere (jeg vil helst ikke afsløre alt for meget) i kan klikke, lige her og læse lidt mere om handlingen.

Men dagen var også lidt ekstra spændende, da vi så filmen i IMAX format, vores første besøg i IMAX salen, og det var altså en ekstra stor oplevelse.

Vi har tidligere set “alm 3D” og været rigtig imponeret og fascineret af af alle effekterne, her kunne vi så bare lige gange det med 10, billedet, lyder og helt oplevelsen fik lige det ekstra, så fra nu af skal vi altså se flere film i IMAX.

Det koster cirka 30 kr mere pr. billet, men CinemaxX har de første 14 dage af ‘De Utrolige 2’, valgt at upgrade alm 3D billetter til IMAX, så den oplevelse må i altså love at tage med jer :-)

Jeg var slet ikke klar over hvor meget der gøres ekstra for IMAX, det er jo et helt specielt format der kun bliver lavet til det formål, både billede og lyd tilpasses, og så er IMAX altså det største lærred i hele DK, perfekt til en superhelte film ik?

Filmen har premiere d. 30/8, men jeg kan se at CinemaxX også har billetter til en forpremiere d. 25, 26 og 27 august, se mere, lige her.

To skønne superhelte, som var ret (sukker) høje og glade efter filmen!

 

(Visited 76 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *