Madpakke og madkasseinspiration

Jeg spurgte den anden dag på min “madprofil” på Instagram om i også gerne ville se madpakkeinspiration, og det svarede 97% ja tak til, derfor er jeg nu begyndt at dele Molly My’s madpakke også, her er hendes 3 første dage :-)

Det er jo stadig meget meget nyt for os med madpakker, så vi prøver os meget frem i forhold til mængde og indhold, men jeg lover at dele de dage jeg husker at snuppe et billede i den, til tider, travle morgenstund.

Madpakkeinspiration

Min madprofil hedder Nem familiemad, jeg deler også andet mad end madpakker på den og den kan findes, lige her eller i kan følge med på #mollymysmadpakker.

Rigtig rigtig mange har så spurgt til hendes madkasser og de er fra Yumbox og er helt helt geniale, fordi alle rum slutter helt tæt, så man behøver ikke pakke tingene ind, det er godt for miljøet og giver et meget bedre overblik for børnene.

Vi har en lille til 10’er maden og en stor til frokosten, og de er virkelig at anbefale

Madkasserne findes i flere farver og størrelser, lige her.

 

Indeholder reklamelink

 

(Visited 290 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *