Blomster i mit skab

Jeg ved ikke helt hvad der er sket denne sæson, men der er kommet flere og flere blomster i mit skab.

Naturligvis er det også fordi at der i modebilledet har været meget mere print og blomster generelt de seneste sæsoner, men alligevel føles det ret vildt og modigt, for en som jeg, der elsker at klæde mig i sort og generelt mørke farver.

Senest er disse to kjoler fra Second Female tilføjet til samlingen, de er fine nu med bare ben og sandaler, men vil også være skønne til efterår og vinter med en tyk strik over, det meste af mit tøj bruger jeg faktisk hele året.

De er virkelig fine i print, kvalitet og pasform og så har de gode og tilgængelige priser, win win :-) Find meget mere Second Female, både nyheder og udsalg, lige her.

Er det kun hos mig der er kommet mange blomster i skabet, eller er i også hoppet med på bølgen?

 

Indeholder reklamelinks

På Instagram deler jeg meget mere hverdagsmagi og små glimt af livet, det vil gøre mig uendelig glad, hvis i også vil følge med der.

Følg med på @bastabumdk og/eller @nemfamiliemad

 

 

(Visited 74 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Blomster er et fantastisk print. De går aldrig rigtig af mode. Og med de farver du har valgt, bliver de da helt sikker også gode til vinter med strømpebukser og en trøje

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *