Karry med blomkål, kikærter, grillost og kokosmælk

Indeholder reklame for Taverna ost

Vi lever ikke vegetarisk hos os, men har alligevel et par dage om ugen uden kød, simpelthen fordi der er så mange lækre retter hvor det ikke er nødvendigt, og så fordi det er sundt og godt for miljøet.

Denne karry med blandt andet blomkål og kikærter er en absolut favorit og kan egentlig tilpasses i uendelighed alt efter hvad der nu er i køleskabet af grøntsager, så også en perfekt mulighed at få brugt rester på.

Ingredienser:

Blomkål

Kikærter (kogte)

Gulerødder

Paneer ost fra Taverna

Karry

Kokosmælk

Salt, peber og evt. chutney

Serveres med ris eller naan brød

Fremgangsmåde:

Skær osten i mindre stykker og steg på panden i lidt olie, tilsæt blomkål, gulerødder og kikærter også skåret i stykker, tilsæt lidt salt og peber.

Steg til det får lidt farve og smag fra olien, lav et område i midten af panden/gryden kom lidt olie i og tilsæt karry, lad det svitse lidt og rør det hele sammen.

Tilsæt kokosmælk og lad det simre i godt 20 minutter, til alt væsken er optaget, blomkål optager en del af væsken.

Vi fik igår ris med abrikos og cashewnødder til, da Molly My elsker ris, ellers er det også virkelig lækkert bare med et stykke naanbrød og måske en klat creme fraiche, da retten i sig selv er godt kogt sammen og ikke så “tynd” som en alm. karryret.

Og ja, så går vi aldrig ned på koriander, det elsker vi begge.

På Instagram deler jeg meget mere hverdagsmagi og små glimt af livet, det vil gøre mig uendelig glad, hvis i også vil følge med der.

Følg med på @bastabumdk og/eller @nemfamiliemad

 

(Visited 84 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *