August favoritterne

Indeholder reklame

 

Der har længe været fokus på solcremer og sommerprodukterne generelt her på bloggen, men nu er det altså (næsten) efterår og huden samt fokus er dermed flyttet lidt :-)

Jeg har her samlet nogle nye og gamle favoritter, som alle fortjener lidt flere ord og en deling med jer, i plejer jo at være ret glade for den slags indlæg og anbefalinger generelt, så her kommer altså august favoritterne.

Balmain, Texturizing volume spray – Helt fantastisk volume spray, som både giver fylde og glans, og så holder den rigtig godt! Ekstra plus, den dufter virkelig lækkert. Jeg er vild med den! Køber den hos min frisør, men findes også online, lige her.

By Wishtrend, Mandelic Acid 5% Skin prep water – Lækreste rens, eller eksfolierende water som den kaldes for. Den indeholder mandelsyre, men er ret mild i sig selv. Fjerner døde hudceller og giver god glød, jeg er blev rigtig glad for den på kort tid, og har snart brugt den op, da den kan bruges dagligt, hvilket vil sige at jeg er fan, så meget at jeg skal have mig en ny. Kan købes online, lige her.

Klairs, Midnight blue calming cream – Lækker (blå) creme, den er meget beroligende og behagelig at have på, og jeg bruger den specielt de dage jeg har haft makeup på, og føler min hud skal have ekstra pleje og kærlighed. Så selvom det er en creme, bruger jeg den vel egentlig som en slags maske i hele ansigtet eller på specifikke områder i ansigtet på specielle dage, virkelig lækker. Kan købes online, lige her.

Rexona, Invisible black + white – Måske ikke det mest fancy produkt eller lækre emne sådan med fokus på sved, men faktum er at vi jo alle bruger en eller anden form for deo. Og denne vinder for mig på 3 punkter, den virker, den laver IKKE hvide mærker på mit sorte tøj og så er den billig, ret meget win win ik? Find den i dit lokale supermarked.

Muti, Anti-age day cream – Lækker og fugtgivende dagcreme, tyk og mættende konsistens, præcis som jeg godt kan li en creme. Den er god til hverdag, da den gør det den skal, altså fugter og plejer min hud, den indeholder hyaluronsyre som jeg er virkelig glad for i mine hudpleje produkter, samtidig med at den har en fin pris. Find den online, lige her.

Muti, Anti-age serum – Serum i samme serie som ovenstående creme, ved denne skal også tilføjes at den giver huden et virkelig blødt og ensartet look, samtidig med at den bare føles lækker. Jeg bruger den inden min creme kommer på. Find den online, lige her.

Yves Rocher, Ombre lifeproof – Lækre vandfaste (og virkelig holdbare) øjenskygge stifter, de er lette at påføre og giver lige lidt ekstra lækkert til looket, jeg har brugt dem i sommers bare en lille smule til effekt på øjet, de findes i et væld af farver, lige her.

Armbånd er en souvenir, håndlavet af en dygtig sølvsmed, elsker det! :-)

 

 

På Instagram deler jeg meget mere hverdagsmagi og små glimt af livet, det vil gøre mig uendelig glad, hvis i også vil følge med der.

Følg med på @bastabumdk og/eller @nemfamiliemad

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *