Bøger til udeliv, hjemmeliv og godnattid

Indeholder reklame

Vi læser rigtig meget for tiden, bøger har egentlig altid været en ret stor del af vores liv og hverdag, men specielt her op til skolestart og efter har fokus været på bøger. Molly My elsker at “læse” selv (det kan hun jo ikke endnu) og så få læst godnat historie hver aften.

Lige pt. læser vi Roselil serien til godnathistorie, et kapitel om dagen er aftalen, og nogle dage hvis det er meget spændende, får hun mig lokket til to :-)

Bøgerne er så fint beskrevet og i den første som vi er i gang med nu indeholder den både smukke venskaber, udfordringer og meget stemningsfyldte beskrivelser og illustrationer, bøgerne kan bestemt anbefales hvis man har børn der er til det eventyrlige og fantasifyldte univers. Der findes flere udgaver, lige her.

Vi vil ud, en “udebog” som vi rigtig skal gå på opdagelse i her i efterårstiden, den indeholder 50 skønne ideer til naturen, flere af dem kendte vi godt i forvejen, men havde måske lige glemt var hyggelige og ellers er der også (for os) en masse ny inspiration og ideer.

Der er både små opskrifter, beskrivelser af ting man let kan lave i naturen, ex. et solur, en snelygte, en racerbåd og ellers er bogen bygget op omkring forskellige områder, lige uden for døren, lidt længere væk, langt ude i skoven, ved vandet osv.

Altså en masse forskellig inspiration til eventyr udenfor.

Find bogen, lige her.

Freddy & Fantasine, kalder jeg for en ‘hjemmebog’ forstået på den måde at det er en bog der bruges i hjemmet. Den er lavet med en masse ideer og ‘værktøjer’ til at gøre de daglige pligter og gøremål lidt sjovere for børnene. Ex. til tandbørstning, oprydning, støvsugning, bad og grøntsagsspisning :-)

Hvem syntes ikke det er sjovt med en krokodilleguldvask eller nullermandssafari? Bogen indeholder fine rim og remser, så det gør den sjov at læse op, ligesom den har de fineste illustrationer.

Find bogen, lige her.

Har i nogle favorit børnebøger til det ene eller andet formål? Så del dem gerne i en kommentar, vi kan altid bruge inspiration :-)

På Instagram deler jeg meget mere hverdagsmagi og små glimt af livet, det vil gøre mig uendelig glad, hvis i også vil følge med der.

Følg med på @bastabumdk og/eller @nemfamiliemad

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Tak fordi du delte <3 Jeg er begyndt at bruge bøger til underholdning af børnene istedet for iPad's. Jeg har ikke fjernet iPad'ene helt, men skåret kraftigt ned på mine børns forbrug af dem og gået over til de fysiske bøger i stedet. Nu har jeg inspiration til nye bøger :-)

    Med venlig hilsen,
    Cille

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *