Glimmer, teddy og lag på lag

Indeholder reklamelinks

Når Molly My sådan selv beder mig tage billeder på vej til skole, så ved man at det er et hit! Altså påklædningen, det er tid til lag på lag, noget som mit uld og strikelskende barn nyder til fulde, men også det endelig at få en jakke på igen er dejligt :-)

Denne teddy udgave er fra Molo og fra sidste sæson, men det betyder egentlig bare at i nu kan købe den på udsalg til halv pris, og det er jo ikke helt dumt vel?

Den hedder Molo Una og kan købes blandt andet, lige her.

Favorit jeans med lynlås ved anklerne er fra Little Remix og med god blød strech, så perfekt til dem der både vil være seje, men sandelig også stadig vil lege.

De hedder Little Remix Jr Galon og kan købes på udsalg, lige her.

Sneakers er fra Bisgaard og mega godkendt, blandt andet pga. glimmer og stjernen på siden, de har heldigvis lynlås på siden, hvilket er godt, da vi endnu ikke mestrer det at binde snørebånd. De er fra Bisgaard og kan købes i flere modeller og farver, lige her.

Vi har altid skabet fyldt med nye og “gamle” ting, og jeg skal forsøge om jeg kan hjælpe jer med links til udsalg løbende, som her med teddy jakken og jeans, hvis det er muligt.

Med et ønske om en dejlig efterårsdag fra os til jer! :-)

På Instagram deler jeg meget mere hverdagsmagi og små glimt af livet, det vil gøre mig uendelig glad, hvis i også vil følge med der.

Følg med på @bastabumdk og/eller @nemfamiliemad

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *