Når Marlon fylder år

Indeholder reklame

Igår var en stor dag for Molly My, hun havde glædet sig så meget, så meget til at fejre Marlon, til at kramme ham, give hendes gave og til at pynte sig det bedste hun kunne.

Det var ikke tilfældigt, hvad der var fundet frem i skabet, nej nej, det skulle være fint, men ikke for fint og gerne lidt skolepige agtigt!

Jeg lader hende få fuldstændig fri tøjler til den slags, så længe det passer til årstiden og iøvrigt er at finde i skabet i forvejen :-)

Kjole og hårbånd er fra danske Gro, men fra sidste sæson, kan dog findes på udsalg nu, lige her.

Strømpebukserne er fra H&M (lige her) var udvalgt specielt fordi det var med Baloo og Gunse på (Marlon og Molly My’s hunde), vi kan iøvrigt (åbenbart) ikke gå forbi noget med bulldogs uden at købe det med hjem…..

Jakken er fra The New, lige her og skoene med glimmer, de er fra Bisgaard, lige her.

Molly My har selv lidt naturligt fald eller krøller om man vil i håret, men igår lavede jeg lidt ekstra på hende også, de er lavet let med mit glattejern, som lidt er en 2-1, nemlig både kan bruges til at glatte og til at lave krøller med :-)

Det er fra Babyliss og hedder Pure Metal, det er let at bruge og kan indstilles i temperaturerne, alt efter hvilken hårtype det skal bruges i.

Find det, lige her.

Hurra for Marlon, 7 år – Ps. han fik Pokémon kort + samlemappe og blev glad!

 

 

 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *