Kom igen med til Playmobil Playdate

Reklame for Playmobil

I var mange der var med sidste gang vi holdte Playmobil Playdate i marts måned, og nu gør vi det simpelthen igen :-)

Vi skal denne gang blandt andet lege med de nye Spirit og Space serier, det bliver så hyggeligt og skønt, jeg håber igen at se mange af jer.

 

Playmobil Playdate

20/10 – 2018 – Kl. 13.00 – 16.00

Sted: Kulturhuset Islands Brygge

Der er leg på programmet, når PLAYMOBIL stiller en masse legetøj frem d. 20. oktober kl. 13-16. Her kan hele familien hygge sammen og fordybe sig i fantasirige lege med alt fra Spirit hestetema til Rumstationen på Mars, Fifa-fodbold eller Zoo for de helt små. Det er gratis at deltage, og de første 50 familier får en særlig goodie bag med overraskelser.

Der er lagt op til en legerig eftermiddag i Kulturhuset Islands Brygge, hvor børn og voksne kan lege med PLAYMOBIL og opleve forskellige, fantasifulde legeverdener. Med massevis af detaljer og sjove funktioner bliver der skabt de perfekte rammer for god underholdning og kreativitet.

Til store legedag kan hesteglade pleje og passe de imponerende dyr, mens de nyder livet på Spirit gården. Samtidig kan alle med en indre astronaut fordybe sig i det unikke univers, som forsker på rumstationen på planeten Mars. De sportsinteresserede kan spille Fifa-bordfodbold, mens de helt små eventyrlystne fra 18 måneder kan øve motorikken i leg med dyr fra Zoo. Er man glad for at tegne og farvelægge kan familien også hygge sig med fine PLAYMOBIL-tegninger.

Arrangementet er gratis og henvender sig til alle børn fra 1,5 til ca. 10 år. Mindre børn skal være under opsyn af en voksen grundet små dele. De første 50 familier får en goodie-bag med indhold fra PLAYMOBIL og et magasin fra Vores Børn.

Spirit serien er vi i fuld gang med her hjemme, og den er virkelig skøn, den er endnu ikke til salg, men i kan se mere til serien, lige her.

Space serien, heller ikke til salg endnu, men også her kan i se mere, lige her.

Jeg håber som sagt at i vil sætte et STORT kryds i kalenderne, og at vi ses :-)

Der er oprettet et Facebook event, lige her.

 

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, som en del af vores ambassadørsamarbejde.

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *