5 Exuviance favoritter

Indeholder reklame

I ved godt at jeg elsker Exuviance, og mange af jer er også hoppet med på den kærlighed, navnligt Bionic masken ved jeg at i også er blevet glade for.

Jeg har længe haft 4 absolut favoritter fra Exuviance, men for en måneds tid siden kom en 5 favorit på listen, så nu får i lige dem alle igen, nogle af jer vil kunne huske de andre fra tidligere indlæg og fortællinger på Instagram, men her er de altså samlet :-)

Exuviance – SkinRise Bionic Tonic – Skønne, fugtende og super nemme rense pads. De giver glød, samtidig med at de renser.

Exuviance – Bionic Oxygen Facial – Denne skal vel  nærmest ikke have mere forklaring, det er “skum masken” som mange af jer kender. Den bobler op og giver simpelthen så meget fugt og glød, elsker den!

Exuviance – Vitamin C20 kapsler – C vitamin kapsler til mere fugt og glød, samtidig med at de udjævner pigment mm i huden, først gør de lidt ondt i ansigtet, men det er udelukkende fordi de arbejder godt ind i huden, jeg bruger dem udelukkende om aftenen inden sengetid, da c vitamin og sol ikke er så god en kombi, de er virkelig gode.

Exuviance – Retexturing Treatment – Verdens bedste body lotion (hvis i spørg mig) den fugter længe og suger godt ind i huden, specielt mine ben elsker den :-)

Exuviance – Triple Microdermabrasion face polish  – Nyeste favorit på listen, en scrub maske, som virkelig arbejder med huden og derfor ikke skal sidde i mere end 2 minutter, den dels renser med scrub effekten og så giver den også mega meget glød.

Jeg ved at alle produkterne mere eller mindre giver fugt og glød, men kan man få for meget af det, jeg kan hvertfald ikke :-)

 

Exuviance produkter sælges hos autoriserede forhandlere, på den måde sikres at man får den bedste rådgivning og vejledning omkring produkterne.

Find nærmeste forhandler, lige her.

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *