Spirit, hestevrinsk og fantasilege (i hele hjemmet)

Reklame for Playmobil

Playmobil som en del af indretningen og midt i stuen? Ja, det ender jo naturligt nok sådan hjemme hos os, og det har jeg det faktisk helt fint med, sådan af flere grunde :-)

– Vi har bare meget Playmobil, qua vores ambassadør aftale nu på 3 år.

– Vi bor forholdsvis småt, så det skal jo være et sted ;-)

– Molly My leger altid med en eller anden form for Playmobil, og det er min erfaring, som også nævnt tidligere, at der bliver leget meget mere med det, når det er fremme og let at komme til.

Om det så “bare” lige bliver 10 minutter inden afgang til skole eller sengetid, er ikke så vigtigt, bare det at hjernen og fantasien lige kommer igang, betyder så meget.

– Det er lovligt at se der bor et barn i huset, Bo Bedre kommer nok aldrig ud og laver en boligreportage, og det er helt OK, det er jo vores hjem som vi bedst kan li det, på godt og ondt :-)

– Jeg syntes faktisk at meget af Playmobil er ret pænt, f.eks. denne nye serie fra Spirit, helt ærlig det er da pænt legetøj, så indbydende og fint?

Og ja så til Spirit serien, jeg ved at flere af jer også har ventet på den, og spurgt lidt utålmodigt når der er vist smugkig på Instagram, vi har nemlig været så heldige at vi har haft den hjemme den sidste måneds tid.

Men nu er den altså også til salg for alle andre – Find hele Spirit serien, lige her.

Spirit er til de hesteelskende børn eller bare børn med hang til leg og fantasi, for hvem elsker ikke dyr, rollelege og gode venner? Som altid er detaljeniveauet på et maks og simpelthen intet overladt til tilfældighederne, Lucky er en meget heldig pige i et smukt smukt hjem :-)

I denne serie kan børnene i forvejen været hjulpet lidt på vej i legen, hvis de har set Spirit serien eller filmen fra Dreamworks (på Netflix), Molly My havde egentlig ikke set så meget af det i forvejen, men har naturligt nu gjort det efterfølgende. Så hun har helt styr på hvem der er hvem, både af heste og menneskerne eller figurerne som nogle måske ville kalde dem :-)

Når Playmobil går ind og laver disse samarbejder er det jo lidt et sats, dels fordi børnene i forvejen kender til serien og universet, ment posistivt, men også et sats fordi det jo gerne skal handle om leg og fantasi og ikke kun tegnefilm.

For mig at se, er det en fin kombi, og jeg er ret sikker på at denne serie også skal ende med at blive en kæmpe succes, som også Dragerytterne serien blev det, den er stadig en af absolut favorit serierne hos os, og fik i sidste uge også lidt credit da Molly My havde bordgruppen (inkl. 3 drenge) med hjemme efter skole.

Hvor sejt! Men hvorfor har du drengelegetøj?

Molly My svarede egentlig ret fint, at alle kan lege med det samme og der er ikke noget kun for drenge eller piger, men hun ved nu godt hvad drengene alligevel syntes er sejt, for hun havde specifikt bedt mig stille det frem til de kom hjem.

(Gense drageserien, lige her)

En kæmpe anbefaling fra os, om den står i stuen eller ej, så vil den være et stort hit omkring hos alle børnene, og ret oplagt julegaveønske måske?

Hele Spirit serien er nu at finde på Playmobil.dk, der er æsker fra kr. 40 til kr. 749 (som så er for det helt store, og meget smukke, hus) – Find hele Spirit serien, lige her.

Og ps, eller husk husk :-)

Der er jo Playmobil Playdate igen d. 20 oktober, hvor vi blandt andet også skal lege med Spirit serien, se meget mere, lige her – Jeg håber sådan vi ses!

 

 

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, som en del af vores ambassadørsamarbejde.

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *