Pasta med svampe, fløde og efterårssmag

Mit køkken og sind er på efterår, og jeg vil den næste månedstid komme med lidt af opskifterne på vores efterårsfavoritter i køkkenet, her på bloggen.

Første ret er denne lækre (og lidt syndige) pastaret, vi ELSKER begge pasta, og kan spise det så ofte det skulle være :-)

Denne ret med svampe, fløde og parmesanost er enkel, hurtig at lave, men også bare enormt velsmagende.

Pasta til 4 personer:

1 pakke god pasta (her er brugt store flade parpadelle pasta, men alt kan bruges)

500 gram svampe (her er brugt østershatte, kantareller og marksvampe)

1 løg (almindelig gult zittauerløg, skalotteløg, porrer eller forårsløg er godt)

1,5 dl fløde

Parmesanost

Persille

Salt & peber

Fremgangsmåde:

Sæt pasta over og kog efter anvisning på pakken.

Hak løg helt fint og steg i lidt olie på en pande.

Rens svampe og snit i mundrette stykker, kom på panden med løg og steg til de har fået lidt farve og ikke afgiver mere væske, lad det hele stege sammen ved svag varme.

Tilsæt fløde og lad det hele koge godt sammen ved svag varme i cirka 8-10 minutter, smag til med salt og peber, vend sammen med den kogte pasta og drys med finthakket persille og groft høvlet parmesanost.

Spises med et godt stykke brød eller lidt salat til :-)

 

(Visited 7 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *