Året julekalender fra Yves Rocher

Indeholder reklame

Er det for tidligt? Måske lidt, men sagen er den at den yderst populære og meget lækre julekalender fra Yves Rocher er netop kommet til salg online, og det plejer at gå rigtig rigtig stærkt.

Find Yves Rocher julekalender, lige her.

Den skiller sig ud fra andre i samme kategori, primært på det (ret vigtigte) punkt at den indeholder full size produkter, altså ikke noget med små prøver her, det er virkelig lækre produkter og det er nu anden gang jeg er så heldig at modtage kalenderen.

Helt ærligt så skal julen jo ikke kun handle om børnene vel? Molly My syntes faktisk det var ret synd for mig sidste år, at nissen ikke kom med noget i min sok! Hvorfor er han ikke sød ved dig mor?

Ja det ved jeg sørme ikke, min skat ;-) Elsker at hun stadig er helt sikker på at det er nissen der både driller og kommer med små overraskelser her hjemme…..

Men tilbage til Yves Rocher kalenderen, som nævnt har jeg haft den en gang før, og var også den gang virkelig imponeret over de lækre sager, faktisk har hele kalenderen også en værdi på kr. 2.162, men koster altså kun kr. 699.

Den kommer i små fine stofposer, som jo sagtens kan genbruges og der kommer også en pose med små klemmer og en lang snor med, så man kan hænge den op et fint sted i hjemmet, så den pynter hele december måned.

Find Yves Rocher julekalender, lige her.

Jeg har åbnet alle poserne for jer (og pakket dem ned igen til december), men jeg tænker det er rart at se hvor virkelig lækker den og indholdet er, hvis man f.eks. tænker at købe den som gave.

Hvis man derimod køber den til sig selv, og gerne vil have overraskelses delen 100%, skal man ikke kigge videre nu :-)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Find Yves Rocher julekalender, lige her.

 

(Visited 10 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *