Vinterstøvler til store piger

Indeholder ambassadøraftale og reklamelinks

En lille hilsen fra varme Paris, hvor der altså ikke er brug for hverken jakke, halstørklæde eller støvler.

Men ikke desto mindre, så er det støvlerne det skal handle om idag, Molly My’s nye vinterstøvler, som hun endnu ikke har taget i brug, andet end denne dag hvor billederne er taget.

I år går vi all in på “skolepige” støvler, noget som Molly My selv bemærkede, det ligner voksenstøvler, mor! Sådan sagt med hjerter og smil i øjnene = de var mega godkendt! Men ærligt, så er det her sådan et par støvler, hvor jeg tænker, om de mon laves til voksne ;-)

Sidste år havde vi denne model (måske i kan huske dem?) og var virkelig glade for den, det var vores første par støvler fra Bisgaard men ikke sidste, for de var vanvittig gode!

Dvs. de holdte hendes fødder varme og tørre hele vinteren, som naturligvis er det vigtigste.

Fornyligt har vi teamet op med Bisgaard, og netop med erfaringen fra sidste år, og med øje for deres design som igen er skolepige godkendt, takkede vi ja til et ambassadørskab.

Årets støvler her på billedet er med lammefor og perfekte til vinter, samtidig med at de bare sidder rigtig godt på Molly My’s fod, de er som nævnt fra Bisgaard og findes, lige her.

Generelt har Bisgaard et kæmpe udvalg, og der er virkelig mange lækre modeller imellem, hvad end man er til det ene eller andet, kom til hele udvalget, lige her.

 

Jakke er fra The New (lige her), tørklæde fra Zadig & Voltaire (lige her) og jeans fra Molo (lige her)

 

(Visited 41 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *