Paris – På besøg hos magiske Deyrolle

Molly My ligger og bobler rundt ude i badet, vi bestiller så vidt muligt altid hotelværelser med badekar, fordi hun elsker det!

Jeg har derfor en lille stund for mig selv, og vil dermed sende en lille hilsen og anbefaling her fra Paris, den første dag besøgte vi magiske magiske Deyrolle, som vi havde fået anbefalet hjemmefra.

Deres Instagram profil (lige her) var nærstuderet på forhånd af Molly My og hun fortalte alle at vi skulle til Paris OG besøge dyrebutikken, som hun kaldte den for :-)

Det er svært for forklare hvad der mødte os, men ren magi og en virkelig kæmpe oplevelse. Deyrolle har udstoppede dyr, sten og forsiler mm. alle døde naturligt, og virkelig smukke, og alle faktisk også til salg. Giraffen kostede omkring kr. 200.000.

Der mødte os den smukkeste zebra, tiger, giraf og meget meget mere, svært at gengive magien på billeder, men jeg tror i får en ide?

Under mine highlight på instagram ligger et Paris punkt, hvor der er gemt film og glimt derfra, også af en grædende Molly My fordi elefanten var solgt, yes jeg sagde jo at hun havde nærstuderet deres profil hjemmefra ;-)

Vi tog metroen til Rue du Bac og gik få 100 meter derfra, udefra ligner butikken en lille havebutik, det er på første sal at magien sker.

Oplagt ting at besøge i Paris med børn, eller andre dyreglade. Læs mere om Deyrolle, lige her.

 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *