Til kram, hygge og varme

Indeholder reklame

Hvis hun kunne, altså Molly My, så sov Gunse også oppe i sengen med os om natten, det gør hun IKKE! Sådan er flere grunde, dels da jeg ikke vil have det, syntes ligesom at vi er nok i den seng med os to + diverse bamser osv.

Og ja så også lidt fordi hun snorker helt vildt (Gunse) og så er jeg semi allergisk over for hende i perioder, så i sengen, nej tak :-)

Men nu er alligevel en anden lille hund flyttet ind i sengen, som faktisk har flere betydninger for Molly My, den er dels nuttet, hendes ord, så den får mange kram og kys, men den giver også ekstra hygge og varme.

Varmebamse til børn

Den er nemlig fyldt med hirsefrø og bliver dejlig lun efter en tur i microovnen, og kommer den med under dynen holder den ekstra godt på varmen, den er fra Cozy Time og der er mange flere varianter, lige her.

En god gaveidé her til efterår/vinter :-)

 

(Visited 10 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *