Glimmer, frost, hemmeligheder og magi

Reklame for Playmobil

Egentlig troede jeg at vi, for Molly My’s vedkomne, var lidt forbi Elsa og Frozen stadiet, og jeg må heller ikke kalde denne Playmobil serie for noget i den dur, selvom jeg altså selv ser ret mange referencer?

Men så var vi i sidste uge i Disneyland og da Elsa og co kom frem på paraden og hun begyndte at skrige, vinke og hoppe rundt, så tænkte jeg, okay den tid er alligevel ikke forbi :-)

Og ja selvom jeg altså ikke må kalde denne serie for noget med Elsa eller Frost, så er den altså et kæmpe hit! Så det tænker jeg også den vil være hos jeres børn, Elsa fans eller ej.

Spørg man Molly My, så er det bedste alle dyrerne som er med i serien, de søde små kaniner, smukke svaner og magiske eventyrfugl.

Men det er også slottet, de hemmelige trappetrin, låse mekanismerne og armbåndet, som kan låse det hele op, magi med magi på. Jeg siger altid hvor gode jeg syntes at Playmobil er til detaljerne, og lige i denne serie vil jeg egentlig mere fremhæve det magiske, netop med lys, hemmelige rum, kjoler der skifter farve i kulde og låse som kun de specielle (med nøgle eller armbånd) kan få op :-)

Endnu engang har Playmobil gjort det, og så lige op til at der skal skrives ønskelister til jul, en tilfældighed? Det tror jeg ikke :-)

Serien indeholder 11 æsker med priser fra kr. 74 til kr. 1.147

Find hele Crystal Palace serien, lige her.

Og så blev jeg i sidste indlæg spurgt om, hvad vi gør med opbevaring af alt det Playmobil, og her får i svaret, vi har simpelthen en hel Playmobil kommode :-)

Den bliver dels brugt til opbevaring og leg oven på, her skifter så så lidt ud mellem serierne, og så er der så også Playmobil i skufferne, i mere eller mindre orden, lige nu mest det sidste :-)

Den er fra Oliver Furniture og købt, lige her.

Og beklager de lidt mørke billeder, lyset er bare ikke med os på denne årstid, og jeg bruger aldrig kunstigt lys, men håber i trods alt kan fornemme magien og legen i dem alligevel.

 

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, som en del af vores ambassadørsamarbejde.

 

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *