25% på ALLE gaveæsker

Indeholder reklame links

Et lille tip til enten køb af julegaver eller bare forkælelse af jer selv :-)

Matas har nemlig idag og til og med på søndag d. 4/11 sat ALLE gaveæsker ned med 25%, så der er virkelig noget at spare.

I forvejen får man altid lidt ekstra med i gaveæsker, hvorfor jeg også tit køber dem til mig selv, hvis jeg f.eks. skal have en ny mascara, creme eller lign, så er det til en god pris og med lidt ekstra lækkert ex. er der så tit en liner eller rens med til mascaraen til samme pris som den selv koster, og så lige nu altså ekstra 25% :-)

Blot et lille tip fra mig til jer.

Kom til alle gaveæsker lige her.

Selv har jeg kig på følgende æsker fra mine favorit brands, til mig selv og til gaver, hvor man lige nu får virkelig meget for pengene :-)

1 // Hydrate & Glow Beauty Bag fra Evolve – Indeholdende min favorit serum og maske fra Evolve, til en rigtig god pris, en god mulighed for at få prøvet brandet.

2 // Hypnôse Mascara Gaveæske fra Lancôme, indeholdende en lækker mascara og som ekstra rejsestørrelser af deres andre populære mascara varianter, ret genialt til de små rejseposer når man ikke tjekker bagagen ind.

3 // Sparkle Like a Star Gaveæske fra Rudolph Care, jeg elsker altid julens gaveæsker fra Rudolph Care, her får jeg rigtig meget for pengene og favoritterne med hjem. Her er værdi kr. 1.310 og lige nu kun kr. 746, og indeholder både ansigtsolien, masken og flere ting.

4 // Spirit of Voyage The Hydrating Collection fra La Mer – Creme, læbepomade og en fin lille pung til kun kr. 405. Elsker La Mer, men ikke så meget priserne, så købes kun når jeg finder gode tilbud som her, lip balm for sig selv koster normalt kr. 445.

5 // Skincare Bestsellers fra Evolve, her deres 3 bestsellers, som jeg alle også er glad for. Værdi kr. 417 nu kun kr. 249.

6 // Deluxe Hand Soap Lavender Gaveæske fra Tromborg – Lækker håndsæbe og bodylotion til bare kr. 97, også en rigtig fin gaveide.

7 // Rollerball Set fra Clean, 3 små rulledufte lige til tasken, de koster lige nu kun kr. 93.

8 // Nuxe værtindegave sæt med håndcreme og læbepomade, sættes kommer helt ned på 74 kr, så en virkelig god pris og en rigtig god gave til alle julens komsammen stunder.

9 // Chocolate Skin Heaven Beauty Bag fra Evolve, den lækreste “chokolade” maske og ansigtscreme, begge produkter hr jeg tidligere skrevet om, og de er absolut favoritter stadig.

 

Kom til alle gaveæsker lige her.

 

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *