Salat med bagte rødbeder, kylling og spidskål

En lækker og mættende måltidssalat velegnet til både frokost og aftensmad :-)

Den er let at lave dejlig, god mættende med både rodfrugter og kål og så er den dejlig efterårsagtig, men samtidig ikke tung i smagen, ja jeg er bare fan.

Igår havde jeg taget den med i en bøtte og med på farten til madpakke, det er den også rigtig god til, ligesom den også fint kan gemmes til næste dag, hvis der er rester.

Den består af følgende ting:

Bagte rødbeder

Spidskål

Kylling

Fetaost

Græskarkerner

Fremgangsmåde:

Skræl rødbeder og skær i mindre stykker, kom i ovnen med olie, honning, salt og peber, alt efter størrelse skal de bages ved 200 grader i omkring 30-35 minutter.

Steg imens kylling på panden, lad det køle lidt og skær også i mindre stykker.

Snit spidskål og gør klar til at anrette når det hele er færdigt.

Jeg har her tilføjet fetatern og græskarkerner (de kan med fordel ristes), det vil også være lækkert med lidt avokado og måske syltede rødløg (find opskrift, lige her).

Som dressing har jeg brugt lidt olivenolie rørt med dijonsennep og honning.

Spises som den er eller med et stykke godt brød til.

Find flere lækre salater, lige her.

 

(Visited 2 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *