Nøddeknækkeren og de fire kongeriger

Indeholder reklame / Samarbejde med CinemaxX

Det bliver bemærket at jeg går en del i biografen, jamen det gør jeg også, for jeg elsker det! Elsker at se film i biografen, det kan bare det ekstra i forhold til billede og lyd, og så er det jo bare hyggeligt :-)

Jeg har jo et samarbejde (som jeg er meget taknemmelig for) med CinemaxX, som  princippet betyder at jeg kan se alle de film jeg vil, det gør jeg selvfølgelig ikke men ser mange og har lavet en hel biografklub med min veninde Charli, så når Molly My ikke er hjemme går vi i biografen, og det er mega hyggeligt.

Men Molly My får selvfølgelig også glæde af samarbejdet, og her i weekenden var vi afsted og så Nøddeknækkeren og de fire kongeriger, den var absolut magisk!

Vi så den på engelsk, så jeg måtte lige oversætte og forklare lidt undervejs, men hun elskede den og det samme gjorde jeg, det er jo bare en fin historie og så er den virkelig flot lavet og med en masse effekter og magi.

Der er enkelte lidt uhyggelige scener, men altså ikke noget hun ikke kunne se, mere hvis man har lidt sensitive børn, så skal man måske her følge vejledningen med 7 år :-)

Se den smukke trailer

Billetter kan bestilles, lige her.

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *