Beauty sager med i kufferten

Indeholder reklamelinks og enkelte produkter sendt til test

Lykken er at rejse med barn, der ikke selv har noget med til ‘flydende posen’, det er nemlig lig med 2 til mig, ja tak! ;-)

Her et lille badeværelses billede fra vores rejse til Paris i efterårsferien, eller hov jeg ser da egentlig at Molly har en læbepomade med, men den fyldte ikke alverden i poserne.

Der er her både nye og gamle favoritter:

Sephora wipes som har en scrub på den ene side og rens på den anden, det er da smart ik? Det er første gang jeg prøver dem, men de er perfekte sådan på rejsen.

Kiehl’s Damage Repairing shampoo og balsam, her i rejsestørrelser. Perfekt til vintertørt hår, jeg har dem også i større størrelser hjemme.

Estée Lauder øjenmakeup fjerner, denne er en jeg har fået med i en gaveæske med en mascara for noget tid siden, altid godt med de små produkter, så dem gemmer jeg altid på til rejserne.

Rudolph Care deodorant, verdens bedste (efter min mening) deodorant, jeg har ikke brugt andet siden den blev lanceret for snart en del år siden, og jeg håber ALDRIG de stopper med at lave den. Mild og effektiv, jeg er kæmpe fan.

Muti anti age solcreme, der var god efterårssol i Paris, så vi havde solcreme i ansigtet, denne fra Muti har jeg tidligere fortalt om, den er virkelig god og så er det en fine størrelse til lige at have med i tasken.

ZO Skin Health, C-Bright serum og Brightalive skin bright ansigtscreme, disse får lige lidt flere ord med på vejen. De er nemlig ikke udvalgt specielt til rejsen, men var med, fordi jeg har brugt dem gennem de sidste måneder.

De var oplagt at bruge efter en lang og varm sommer, selv havde jeg fået lidt pigmentpletter med hjem fra rejsen, på trods af meget solcreme.

Produkterne kaldes milde, men efftektive og det vil jeg give ret i. De indeholder askorbinsyre sammen med C vitamin, der er bevist til at kunne hæmme pigmentdannelsen med op til 80%.

De er nu brugt op, men er bestemt noget jeg skal tilbage til igen næste år efter sommeren, hvor ansigtet har brug for ekstra hjælp og behandling.

Produkterne kan kun købes hos professionelle hudklinikker, læs mere, lige her.

Molly’s (hjemmelavet Rudolph Care) læbepomade, den er fra det hyggelige DIY sæt fra Rudolph Care, hvor man selv laver 4 styk, vi har lavet flere sæt, de er også perfekte som små gaver.

Læbestift fra Yves Rocher, jeg kan ikke have denne på uden jeg bliver spurgt hvor den er fra, den er lækker mat og holder godt. Farven hedder 150 MAT.

Mascara fra Løwén Copenhagen, den er helt fantastisk, giver fylde og længde og så er den Astma og Allergi markeret, men holder stadig rigtig godt hele dagen.

Balmain salt spray, lille og effektiv saltvands spray, som både giver fylde og hold på håret, perfekt til rejsen. Og her i en mini størrelse.

På onsdag rejser jeg faktisk igen, denne gang på en lille smuttur til Egypten, dog uden Molly My, så der skal findes til en enkelt pose :-)

 

(Visited 10 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *