Nyt spændende smagskoncept

 

 

Indeholder reklame

Jeg var i sidste uge inviteret til Stockholm til et nyt smagskoncept, som Singleton lancerer, men logistikken kunne desværre ikke gå op, det lød ellers ret spændende og lidt sjovt, se mere her:

ANTIANTI by Singleton

Negative smagsoplevelser fra barndommen kan følge os langt ind i vores voksne liv. Men sådan behøver det ikke være. Ligesom så meget andet handler det om, hvordan vi får præcenteret forskellige ingredienser og smage for vores sanser.

Konceptet kommer nu også til Danmark, og igen kan jeg ikke deltage :-( Men måske i kan?

ANTIANTI by Singleton er målet at tilberede de råvarer og smage, som de fleste af os har det svært med i barndommen – men på en ny og mere tilgængelig måde.

Retterne er sammensat af kokken Petter Bäcklund, og de bliver ledsaget af velafstemte cocktails lavet af Lidkoebs prisbelønnede bartendere.

Gå ikke glip af denne unikke smagsoplevelse, som finder sted den 28. november mellem kl. 17.30 og 19.00. Prisen er 190 DKK pr. person og omfatter 2 cocktails og fingermad.

OBS! Billetter er kun tilgængelige i begrænsede mængder.

Billetterne kan købes, lige her.

Jeg syntes det lyder ret skønt og lækkert.

Jeg har fået tilsendt opskrifterne og ovenstående drink som hedder Timeless, får jeg lyst til at dele med jer, den lyder simpelthen for lækker:

Ingredienser:

35 ml Singleton

20 ml limesaft

20 ml æblesirup (50% æblesaft og 50% sukker)

5 ml ingefærjuice

2 cl coldbrew kombucha

Sådan gør du:

Bland alle ingredienserne i en shaker. Tilsæt rigeligt med is, og ryst godt i cirka 10 sekunder.

Si cocktailen over et afkølet glas, og tilsæt til sidst is.

 

 

Alle billeder i indlæg er fra eventet i Stockholm.

 

(Visited 2 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *