Fineste juletøj fra H&M

Indeholder reklamelinks

Det er vist ingen hemmelighed at Molly My er en juleelsker! Og det er som om at den sidste uge her på bloggen, vist også er lidt i julens tegn, sådan fortsætter det nok lidt endnu ;-)

Hvis det stod til Molly My havde hun “juletøj” på alle dage i december, og det er altså ikke muligt, for så meget har hun slet ikke, og jeg vasker altså ikke fra dag til dag…..

Lidt har hun og lidt nyt tilføjer jeg også, hun bliver simpelthen så glad, og da juletiden godt kan være lidt svær som delebarn, gør jeg alt for at glæde ekstra i den tid.

H&M er et rigtig rigtig godt bud, når det kommer til “juletøjet” de har meget fint at vælge imellem, og priserne er super fine, find det, lige her, det meste er kun tilgængeligt online, men heldigvis har de jo fri fragt for clubmedlemmer, så det er dejligt :-)

Her ‘lidt’ af vores favoritter fra ‘CHRISTMAS FAVOURITES‘ kategorien, det smarte ved at vælge en bluse er at hun kan bruge det til bukser, jeans og nederdele, som i forvejen er i skabet.

Heldragterne vil hun ELSKE, men om de vil blive brugt i praktis er jeg lidt i tvivl om, jeg har bestilt 4 af bluserne til hende, kan i mon gætte hvilke? :-)

Find hele udvalget, lige her.

 

 

 

(Visited 33 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *