Spar 35% på ALT Playmobil

Indeholder reklame for Playmobil

Det er snart julegave tid, og jeg får i disse uger rigtig mange mails, beskeder og spørgsmål omkring Playmobil, både serier, anbefalinger og mulige rabatkoder.

Jeg kan ikke hjælpe med rabatkoder, og så alligevel kan jeg lige nu, Pixizoo har nemlig i denne uge 35% på ALT Playmobil, og udvalget er rigtig stort, så der er gode penge at spare på julegaverne her, og faktisk også julekalenderne, som jeg kan se de også har nogle af.

Kom til hele udvalget, lige her.

Som det kan ses er der både nogle af de “klassiske” serier og de nye yderst populære som Spirit, Dragons, Ghostbuster mfl. at finde til gode priser, vi har jo leget med de fleste og jeg vil her linke til indlæg hvor i kan læse lidt mere om nogle af dem.

Spirit

Dragons

Ghostbuster

Hestetema

Feer

Dværge

Som nævnt er der også julekalendere at finde, en del 1-2-3 til de mindste og en masse andet, kom til det hele, lige her.

Og spørg endelig hvis i har spørgsmål til nogle af serier, Molly My’s favorit er bare stadig Dragons, den serie kommer altid frem når der er venner hjemme, specielt drengene er meget glade for den.

Den nye Crystal palace er også et stort hit og så det helt nye Mars / Space også rigtig sjovt, det har vi endnu ikke fået fortalt mere om, men det er også ret spændende.

Kom til hele udvalget, lige her.

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *