Tillykke Camilla og Little Columbine

Ikke reklame, bare rent kærlighed

Dygtige og inspirerende Camilla’s 3 barn, nemlig Little Columbine fylder idag 4 år, og det skal fejres! Der er 20% på hele shoppen, også i forvejen nedsatte varer, med koden HURRA (med undtagelse af bøger og creative cork)

Jeg kender Camilla helt tilbage fra da hun bloggede på Camillasfashionlab (bloggen findes stadig, lige her, men er ikke opdateret siden 2016) altid så smukt og inspirerende et univers, som hun nu altså de sidste 4 år også har ført videre til webshoppen Little Columbine :-)

Camilla, jeg husker da du helt stille hviskede til mig, på en CIFF Kids messe, hvad du var igang med, og var allerede der sikker på at du ville få lavet noget helt specielt og magisk, det kan du nemlig.

Du kan udvælge det allerbedste og fineste, og gøre det til dit, det er mega inspirerende og det er ikke uden grund at både Molly My  og jeg selv elsker udvalget hos Little Columbine.

Molly My er f.eks. specielt vild med tøjet fra Little Remix, og det er i forvejen nedsat og kan så købes med yderligere 20%, I like!!

20% på shoppen med koden, HURRA fra idag fredag og til og med søndag.

Her lidt inspiration fra shoppen med vores favoritter lige nu :-)

 

Kom til hele udvalget, lige her.

Tillykke Camilla og Little Columbine!

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *