Udsalgsoverblik med vores favoritter

Reklame links.

Jeg vil ikke opfordre til overforbrug og shopping, bare for shoppings skyld! Men børnene vokser jo som bekendt med lynets hast, mit barn gør hvertfald, og der er udsalget altså kærkomment :-)

Dels til at få fyldt op på næste størrelser, men også med basis, f.eks. er det ikke så vigtigt for mig (eller Molly My) om MarMar’s lækre modal rib og leo, lige er denne sæsons farve, nå det er kvaliteten og blødheden vi har fokus på, så den slags købes tit på udsalg og gerne i flere størrelser op, hvis jeg falder over et godt tilbud.

Her er lidt af vores favorit steder med udsalg, og generelt favoritter i klædeskabet til gode priser!

Pierrot la Lune, med 50% eller mere på udsalget, kig evt. også i outlet kategorien, denne sweat er en absolut favorit, og koster lige nu ikke mere end kr. 200, altså halv pris. Rigtig fin pris for en lækker blød sweat i 100% GOTS økologisk bomuld, men der er også mange andre fine sager :-)

Kom til hele udvalget, lige her.

Kids-World har mange mange lækre mærker, faktisk de fleste af vores favoritter, her Molly My’s favorit Molo bukser.

Dem har hun været så glad for, at jeg netop på udsalget har klikket en størrelse større hjem til hende, find dem, lige her.

Der er 30% på alt molo (lige her) men også f.eks. MarMar (lige her), The New (lige her) Bisgaard (lige her) og Zadig & Voltaire (lige her)

Blot for at nævne nogle af vores favoritmærker, kom til hele udvalget, lige her.

Popupshop, har også sat priserne rigtig rigtig godt ned! Blandt andet Molly My’s leopard jakke (lige her), men også en masse af deres lækre sweat med og uden print.

Kom til hele udvalget, lige her.

Krutter & Knast by Krutter, det skønne Aarhusianske brand, med så meget hjertevarme og nostalgi, Molly My har specielt denne sæson en favorit strik (lige her), men også den smukke nederdel her på billedet var en stor favorit i sommers.

Kom til hele udvalget, lige her.

Little Columbine, favorit butik med de skønneste brands. Her vil jeg fremhæve Gro, som på billedet (lige her), Stella Kids (lige her), Little Remix (lige her), Soft Gallery (lige her) og mange flere :-)

Kom til hele udvalget, og rigtig gode udsalgsfund, lige her.

Moncler, simpelthen bare de lækreste jakker! Men aboslut også dyreste, denne her er Molly My’s favorit og desværre snart for lille.

Næste gang er min plan at finde den på udsalg, for selv med lidt procenter er der en del at spare. Babyshop har et stort udvalg, og jeg holder løbende øje :-)

Kom til hele udvalget, lige her.

Det var lidt af vores favoritter, både eksisterende i skabet og ting vi holder øje med og altid fylder op af.

Har i fundet noget godt på udsalget? :-)

 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *