Et solgt produkt = en måneds gratis skolegang til en indisk pige

Indeholder reklame

Der findes så mange lækre hudpleje produkter, som kan opfylde det ene og andet, det er meget en smagssag, selvfølgelig afhængig af hudtype, hvad man bedst kan li :-)

Jeg har faste favoritter, og prøver også løbende nye produkter, hvis jeg syntes de lyder spændende, lækre eller på en eller anden måde skiller sig ud.

Og det gør Abhati, her faldt jeg fuldstændig for det faktum at de ved hvert solgt produkt betaler 1 måneds skolegang for 1 indisk pige, hold op jeg vil gerne støtte op om den slags, og give ord på bloggen for at skabe mere fokus.

Abhati Suisse er et hudpleje- og velværemærke, der er produceret i Schweiz, grundlagt af Anju Rupal, baseret på etisk tænkning og samtidig dybt forankret i den indisk-ayurvediske tradition.

Selve ordet Abhati kommer fra sanskrit og betyder “Oplys din sjæl”.

Produkterne virker rigtig lækre, der findes flere end disse tre (alle kan findes, lige her), de er med gennemtænkte ingredienser og tanker bag.

ABHATI HANDWASH – Verdens bedste sæbe, citat min datter!

Med til det udsagn skal nok siges at vi normalt ikke har duft i håndsæben, så da hun fandt ud af at denne duftede, så er der virkelig blevet vasket hænder i stor stil de seneste uger.

Ikke noget med, huskede du at vaske hænder, Molly? Jeg VED at det har hun gjort, så man kan sige at den har en klar fordel der, om det er specielt bæredygtigt med alt den håndvask er jeg ikke så sikker på :-)

Men den er lækker, den indeholder blandt andet kamille og morgenfrue, og er dejlig mild i duften og giver bløde, ren og lækre hænder, den findes, lige her.

De to næste produkter har jeg prøvet få gange på huden i ansigtet, men ikke nået at bruge gennem længere tid, så en egentlig test af virkning mm, er baseret på ingredienslisten og første håndsindtryk :-)

ABHATI WHIPPED MOISTRURISING CREME – Ansigtscremen med et højt indhold af A vitamin, den er blød og cremet (hvis man kan sige sådan om en creme?), og med det høje indhold af A vitamin vil den ud over at give fugt, også være god til de fine linier og små ujævnheder i ansigtet. Den findes, lige her.

ABHATI RARE OIL – Lækker og hurtig absorberende olie baseret på blandt andet roser, der går 65 økologiske roser til en flaske, så det er en del og opskriften på olien, som indeholder rosehip oil, peach oil, pomegranate oli mfl., skulle eftersigende stamme helt tilbage til 1500 tallet, om det passer ved jeg ikke.

Men olien er lækker, fugtende og drøj i brug. Den findes, lige her.

 

Abhati Suisse anvender planter fra Himalaya og lokale urter fra Schweiz, jeg syntes det er et lækkert mix.

Specielt deres støtte til de indiske piger og CSR profil generelt syntes jeg er bemærkelsesværdig, kender i til brandet eller produkterne?

 

(Visited 9 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *