Bagt kartoffelmos med løg, persille og ost

Oprindeligt blev de til efter en rest kartoffelmos, vi smider jo så nødigt mad ud her hjemme, men nu kan jeg også sagtens finde på at lave kartoffelmos udelukkende til dette formål, de smager nemlig skønt!

De kan enten laves i et fad og så skæres i stykker efterfølgende eller de kan laves runde som her, sådan her bliver de mest sprøde på alle kanter, det er lidt som man bedst kan li dem :-)

Vi spiser dem som tilbehør til kød eller fisk og så gerne med en god sovs til også.

De er super lette at lave, og indeholder til ca. 8 styk:

3 dl. kartoffelmos

1 lille finthakket løg

1/2 dl. cremefraiche

1 håndfuld revet ost

Persille

Salt og peber

Det hele blandes sammen til det har en god og sammenhængende konsistens, kommes på bageplade med bagepapir og bages i ovnen på 200 grader i cirka 10-12 minutter, hold øje alt efter ovn og størrelse, de skal være gylden brune.

 

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *